Εκνευρισμός επικράτησε χθες έξω από τα δικαστήρια της Λαμίας, εξαιτίας μίας κλήσης που έκοψε ένας δημοτικός αστυνομικός σε έναν οδηγό που είχε παρκάρει παράνομα το όχημά του στην συμβολή των οδών Λεωσθένους και Δεδούση.

Ο οδηγός μόλις αντίκρισε την κλήση έγινε έξαλλος και άρχισε να ρίχνει μπουνιές στον δημοτικό αστυνομικό. Μετά από λίγα λεπτά στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας και τα πνεύματα ηρέμησαν. Όταν όμως ήρθε η ώρα να βάλουν στο περιπολικό τον οδηγό για να τον οδηγήσουν στο τμήμα, εκείνος αρνήθηκε, ζητώντας να πάει μόνος του. Οι αστυνομικοί επέμεναν και τότε ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν μέσα στα δικαστήρια και του πέρασαν χειροπέδες. Την ίδια στιγμή έφτασε και ο αδελφός του, φωνάζοντας να του βγάλουν τις χειροπέδες λέγοντας πως δεν είναι κανένας εγκληματίας.

Ακολούθησε ένας πανικός με φραστικές επιθέσεις και απειλές, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπαλλήλων, δικηγόρων και πολλών πολιτών, που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στο δικαστικό μέγαρο.

Σε κοντινή αίθουσα μάλιστα εκδικαζόταν ένα κακούργημα και ο πρόεδρος αναγκάστηκε να διακόψει τη δίκη, ενώ ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών, πήγε στο σημείο  να δει τι ακριβώς συμβαίνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να ηρεμήσουν και να οδηγηθεί ο οδηγός με χειροπέδες στο τμήμα, όπως και έγινε.

Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες…

Πηγή: LamiaReport

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης