Περισσότεροι από 550 σεισμοπαθείς των νομών, Αχαΐας και Ηλείας, έλαβαν ήδη το επίδομα των 3.000 ευρώ από τα καταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος, σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού Οικονομικών, κ. Νίκου Λέγκα.

Άλλοι δέκα δικαιούχοι έλαβαν το επίδομα των 10.000 ευρώ. Κατόπιν συνεννόησης του υφυπουργού Οικονομικών με τον Διοικητή της ΑΤΕ, Δ. Μηλιάκο, ανοικτά θα παραμείνουν την Παρασκευή 13 Ιουνίου, έως τις 8.00 μ.μ, τα υποκαταστήματα της ΑΤΕBank σε Κάτω Αχαΐα, Αμαλιάδα, Βάρδα Λεχαινών, Βαρθολομιό Γαστούνης, Γαστούνη, Ευρυμάνθεια, Πύργο, Λεχαινά, Πάτρα και Ζαρουχλέικα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ευάγγελος Αντώναρος ανέφερε ότι η καταβολή των βοηθημάτων και ο έλεγχος των οικημάτων γίνεται με γοργούς ρυθμούς και πρόσθεσε ότι ήδη έχουν γίνει περισσότεροι από 5.000 έλεγχοι.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος διαβεβαίωσε τους νομάρχες Ηλείας και Αχαΐας ότι έως τα τέλη Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμο το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης και των δύο περιοχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης