Στα χέρια μόνο που δεν ήρθαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος και ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων της Βουλής με αφορμή το ύψος της αποζημίωσης που φέρεται να πήρε πρώην γενική διευθύντρια του τμήματος δημοσίων σχέσεων.

«Ήσουν πρόεδρος των εργαζομένων της Βουλής. Τι έκανες για να προστατεύσεις τους συναδέλφους σου από τα σχόλια των δημοσιογράφων; Είναι αλήθεια αυτά που γράφτηκαν ότι η διευθύντρια τίναξε την… μπάνκα στον αέρα με περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ εφάπαξ; Αλήθεια παίρνετε τόσα λεφτά ή λένε ψέματα τα κανάλια και τα μπλογκς;» ρώτησε τον «γαλάζιο» πρώην πρόεδρο των εργαζομένων της Βουλής, Βασίλη Θώδα, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όχι βέβαια. Αυτά τα χρήματα τα παίρνουν μόνο κάποιοι προϊστάμενοι και διευθυντές και όχι οι εργαζόμενοι» απάντησε ο πρώην πρόεδρος.

«Ντροπή σας, σας βάλαμε εδώ μέσα και σεις το μόνο που κάνετε είναι να μας εκθέτετε!» συνέχισε να του λέει ο βουλευτής ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά.

«Εσείς έχετε κάνει χειρότερα από μας! Κοίτα τη δουλειά σου» απάντησε οργισμένος πλέον ο Βασίλης Θώδας.
Από τις φωνές «ξύπνησε» ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κώστας Γείτονας, ο οποίος έσπευσε να κάνει παρατηρήσεις ένθεν και ένθεν για ησυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. πέτυχε με τις προτροπές του να σβήσει τη φωτιά. Είναι γάτα είναι γάτα.. γιατί ξέρει πότε να σβήνει αλλά και πότε να ανάβει φωτιές.

Σήμερα έγινε «πυροσβέστης» ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ήταν «εμπρηστής» στο ΚΤΕ Οικονομικών, όπου όποιος προλάβαινε έριχνε και ένα σπίρτο αναμμένο πάνω στον υπουργό Οικονομικών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης