Εκτός αποστολής της ΑΕΚ για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas On Line με την Ξάνθη, στα «Πηγάδια», έμειναν οι Ρέφικ Τζιμπούρ, Χουανφράν και Παντελής Καφές. Οι τρεις παίκτες, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών δεν μπόρεσαν να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να μην τους συμπεριλάβει στην 20μελή αποστολή. Αντίθετα, προτίμησε τους Μαντούκα, Χετεμάι και Ζεράλντο.

Η αποστολή που επέλεξε ο Σερβοέλληνας επιθετικός αποτελείται από τους: Σάχα, Μάχο, Ζεράλντο, Αλεξόπουλο, Κυργιάκο, Μαϊστόροβιτς, Κουτρομάνο, Πλιάτσικα, Γεωργέα, Πελετιέρι, Ταχτσίδη, Γκέντσογλου, Παυλή, Μαντούκα, Εντίνιο, Ενσαλίβα, Χετεμάι, Σκόκο, Μπερνς και Μπλάνκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ένωση εξασφάλισε το έγγραφο από την Άσκολι, που αποδεικνύει ότι ο Ολιβιέ Ενσιαμπαμφούμου είναι ελεύθερος και αφού το κατέθεσε στη Σούπερ Λίγκα, ανακοίνωσε τη μεταγραφή του.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Οlivier Mabuica Nsiabamfumu Mvingani (17/3/1986), o όποιος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30/6/2009», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης