Μετά από δυόμιση χρόνια απουσίας, η Αποστολία Ζώη επιστρέφει στη μουσική σκηνή και καλεσμένη -το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά»- μίλησε για τα νέα της σχέδια.

Για τις αλλαγές στον τρόπο που πλέον αντιλαμβάνεται τα πράγματα, εξήγησε: «Ηρέμησα, πήρα αποφάσεις, έφυγα από την ευθυνοφοβία μου, την αντιμετώπισα και τώρα επέστρεψα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση του Παύλου Σταματόπουλου για το αν «είχε κρυφτεί» στο Πήλιο μαζί με τον τότε αγαπημένο της Γιώργο Σεϊταρίδη, εκείνη το διέψευσε λέγοντας πως δεν κρύφτηκε ποτέ από τον κόσμο και πως ποτέ δεν μετακόμισε μόνιμα στην επαρχία, απλά έμεινε για ένα μεγάλο διάστημα.

Σχετικά με τη στροφή που έκανε στα τραγούδια της (είναι πιο ροκ), εξήγησε: «Περισσότερο ήταν εσωτερική καλλιτεχνική ανάγκη για το τι θέλω να τραγουδήσω», και συνεχίζοντας ανακοίνωσε για τις live εμφανίσεις της: «Έχω κλείσει σε ένα καινούριο χώρο στο Γκάζι, λέγεται Burlesque και θα ξεκινήσουμε από Σεπτέμβριο».

Η Αποστολία, μάλιστα, μίλησε και για το καινούργιο της επιχειρηματικό σχέδιο: «Μαζί με τον Γιώργο Καλογερόπουλο ανοίξαμε ένα μπαράκι στο Γκάζι, το Bar Bar, και είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι που έχουμε έναν χώρο δικό μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή :yupi.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης