Στο Λος Άντζελες για να υποβληθούν σε δεύτερο τεστ αντιντόπιγκ, βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες οι πέντε διεθνείς ποδοσφαιριστές του Μεξικού που πιάστηκαν ντοπαρισμένοι σε έλεγχο που έγινε πριν τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων στο Γκολντ Καπ, τη διοργάνωση της CONCACAF (Συνομοσπονδίας Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής) που βρίσκεται σε εξέλιξη στα γήπεδα των ΗΠΑ.

Οι Μέμο Οτσόα, Εντγκαρ Ντουένιας Κριστιάν Μπερμούντες, Αντόνιο Νάελσον «Σίνια» και Φρανσίσκο «Μάζα» Ροντρίγκες έδειχναν ήρεμοι κατά την αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο Σαρλότ της Βόρειας Καρολίνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί ταξίδεψε και ο διευθυντής των εθνικών ομάδων Εκτορ Γκονσάλες Ινιαρίτου για να συνοδεύσει τους ποδοσφαιριστές στο πανεπιστήμιο του Λος Αντζελες (UCLA) προκειμένου να επανεξεταστούν (βράδυ της Παρασκευής ώρα Λος Αντζελες) για να διαπιστωθεί αν παραμένει στο δείγμα τους η απαγορευμένη «κλενβουτερόλη» μια φαρμακευτική ουσία που βοηθά τους αθλητές να διατηρούν αυξημένη τη μυϊκή τους μάζα .
«Είμαστε πολύ λυπημένοι όπως είναι αυτονόητο γιατί δεν ξέρουμε τι συμβαίνει. Όλα αυτά είναι ξένα για μας και δεν ξέρουμε πώς και από πού προήλθαν. Δεν έχουμε τίποτε να κρύψουμε η να φοβηθούμε και πάμε να μας εξετάσουν πάλι» δήλωσε ο μέσος της Τολούκα Αντόνιο «Σίνια».
«Έχουμε καθαρή τη συνείδησή μας γιατί δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτε. Την ευθύνη αναλαμβάνει η Ομοσπονδία. Ξέρουμε ότι η ουσία παραμένει στο σώμα για τρείς ημέρες, και τις ημέρες πριν από την εξέταση παίρναμε πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο στο High Performance Center» τόνισε ο Μέμο Οτσόα.
Μετά τη δεύτερη εξέταση οι πέντε διεθνείς θα επιστρέψουν στο Μεξικό και θα περιμένουν τις απαντήσεις που θα βγουν μετά από 10 ημέρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης