Ο Ιταλός επαγγελματίας γκόλφερ Nicolo Gaggero, από το Genova Golf Club, ήταν ο μεγάλος νικητής του 6ου Διεθνούς Τουρνουά Γκολφ «Aegean Pro-Am», που ολοκληρώθηκε το Σάββατο στην Πύλο της Μεσσηνίας, στο γήπεδο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Costa Navarino.

Runner Up αναδείχθηκε ο Ισπανός Zeke Martinez, ο οποίος συμμετείχε με ομάδα από το Lambrorghini Golf Club.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον τριήμερο αγώνα έλαβαν μέρος 45 ομάδες, αποτελούμενες από έναν επαγγελματία παίκτη και τρεις ερασιτέχνες, ενώ από ελληνικής πλευράς διακρίθηκε η ομάδα του προπονητή Αδάμ Σοφρώνη, από τη Γλυφάδα, καταλαμβάνοντας την 2η θέση στο ομαδικό.

Το τουρνουά Aegean Pro-Am είναι η καλύτερη διοργάνωση γκολφ στη χώρα μας, φέτος μοίρασε έπαθλα 62.700 ευρώ στους επαγγελματίες του αθλήματος που ήρθαν από 14 χώρες, παράλληλα, όπως ανακοίνωσε στην απονομή επάθλων ο πρόεδρος της Aegean Airlines, Θεόδωρος Βασιλάκης, «Το τουρνουά συνδέει το όνομά του και με έναν κοινωφελή σκοπό κάθε χρόνο. Σε αυτό το πλαίσιο, το φετινό τουρνουά δώρισε το ποσό των 10,000€ στο Navarino Foundation. Το Navarino Foundation έχει ως στόχο την ανάπτυξη πάσης φύσεως δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στην ανάδειξη του πολιτισμού, της οικονομίας, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνία».

Φωτό:
Ο Ισπανός Zeke Martinez (αριστερά) παραλαμβάνει το έπαθλο Runner Up του 6ου Aegean Pro-Am, από τον επικεφαλής των Ευρωπαίων Επαγγελματιών Γκόλφερ (PGA Europe) Ian Randel και τη νομική σύμβουλο της Aegean Airlines, Κάτια Αβραμίδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης