Την άποψη ότι, όσοι τον τελευταίο καιρό καταφέρονται εναντίον του, θα το μετανιώσουν και θα καταλάβουν, ότι έκαναν λάθος, εξέφρασε από τα Χανιά ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Με αφορμή τα όσα έγιναν, αλλά και τα όσα ειπώθηκαν μετά και τα γεγονότα στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς και κατά τη σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης πριν από δύο ημέρες ο κ. Μαρκογιαννάκης δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Πιστεύω, πως δε θα περάσει πολύς καιρός και όλοι εκείνοι που με κάθε τρόπο προσπάθησαν να με μειώσουν βρίζοντάς με και απειλώντας με , θα μετανιώσουν γι’ αυτό το πράγμα και θα καταλάβουν ότι έκαναν ένα πολύ μεγάλο λάθος.
Θα καταλάβουν, ότι έκαναν λάθος και κακό για την Κρήτη.
Ήταν μια εικόνα που εμφανίσθηκε, που πιστεύω, ότι μάλλον θα μας κάνει κακό παρά καλό”.

Ο κ.Μαρκογιαννάκης αναφέρθηκε και στα όσα συνέβησαν πριν από δύο ημέρες στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην Αθήνα και είχαν ως αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από τη σύσκεψη με τον Υπουργό Σωτήρη Χατζηγάκη, μερικοί από όσους είχαν κληθεί.

“Εκείνο το οποίο θέλω να τονίσω είναι το πολύ θλιβερό γεγονός  που συνέβη πριν από δύο ημέρες στο γραφείο του Υπουργού Γεωργίας, όπου με αρχηγό τον κ. Γαβαλά που σύμφωνα με τη συνείδηση των ελαιοπαραγωγών είναι ο μεγάλος υπεύθυνος για αυτό το κατάντημα του λαδιού, αποχώρησαν. Αποχώρησαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι δήμαρχοι, οι προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ, οι Νομάρχες και οι αγροτοσυνδικαλιστές. Η σύσκεψη έγινε κανονικά και πιστεύω ότι είχε πολύ καλά αποτελέσματα.
Πιο πολύ με λύπησε που 2-3 Χανιώτες που είδα, μαζί και ο κ. Σκουλάκης, έφυγαν και εκείνοι.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών απηύθυνε και δύο ερωτήματα.

“Σε αυτούς τους Χανιώτες, που παριστάνουν τους αγροτοσυνδικαλιστές, θέλω να θέσω δύο αμείλικτα ερωτήματα:

Τι έκαναν, που ήταν, ποιούς δρόμους έκλεισαν, όταν λεηλατούνταν οι συνεταιρισμοί στα Χανιά και που ήταν και τι έκαναν όταν γινόταν το όργιο και οι ληστρικές επιδρομές από άλλους νομούς σε βάρος του νομού Χανίων.”

Κι ο κρητικός υφυπουργός, κατέληξε:

“Από ότι βλέπετε εκείνοι, οι οποίοι υπέθεσαν, ότι δε θα τολμήσω να έρθω σύντομα στην Κρήτη έπεσαν έξω.

Και όχι μόνο αυτό, την απάντηση την παίρνουν από τον κόσμο που βλέπετε έξω, που αυθόρμητα οι περισσότεροι αγρότες για να μην πω, η συντριπτική πλειοψηφία αγρότες έχουν έλθει για να με χαιρετήσουν για να με συγχαρούν, περισσότερο όχι, για την ανάληψη των καθηκόντων μου, αλλά για τη στάση μου στα τελευταία γεγονότα.

Είμαι ένας πολιτικός που έχω πάντα επαφή με τον κόσμο.

Εγώ ποτέ δεν έχω εγκαταλείψει τον κόσμο και η δύναμη μου είναι η βάση, η απλή κοινωνία.

Όμως, επειδή ακριβώς κάποιοι υπέθεσαν, ότι μπόρεσαν να με πλήξουν με τις συγκεκριμένες ενέργειες που έγιναν στον Πειραιά και αλλού, κάποιοι ήρθαν για να τους αποδείξουν, ότι ακριβώς  το αντίθετο συμβαίνει”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης