Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, η οποία θα της χαρίσει και πάλι την πρωτιά του 6ου προκριματικού ομίλου του Euro 2012, θα παραταχθεί η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου απέναντι στην αντίστοιχη της Μάλτας στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:30, MEGA).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά τη χθεσινή νίκη (2-1) της Κροατίας επί της Γεωργίας, έπεσε στη δεύτερη θέση του ομίλου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις, σε περίπτωση που κατακτήσει το τρίποντο στην αποψινή αναμέτρηση θα πάρει και πάλι… κεφάλι στη βαθμολογία και θα αποκτήσει παράλληλα προβάδισμα και πάλι για την κατάληψη του απευθείας εισιτηρίου για τα τελικά της διοργάνωσης, που θα γίνουν το επόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος κόντρα στη Μάλτα έχει να φοβηθεί μόνο τον κακό της εαυτό.

Η δυναμική του αντιπάλου της είναι μικρή, ωστόσο η ομάδα μας θα πρέπει να δείξει τη δέουσα προσοχή στο παιχνίδι, προκειμένου να πάρει μία ξεκούραστη νίκη και να μην υπάρξουν… καρδιοχτύπια ανάλογα με εκείνα στη Βαλέτα (σ.σ.: η ομάδα μας νίκησε με γκολ του Τοροσίδη στο 90+4’).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, όπως όλα δείχνουν, θα παρατάξει την ομάδα μας με το αγαπημένο του 4-3-3.

Την εστία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα υπερασπιστεί ο Κοτσόλης, με τους Τοροσίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Μόρα και Σπυρόπουλο αμυντική τετράδα μπροστά του.

Σε ρόλο αμυντικού χαφ θα αγωνιστεί ο Τζιόλης, ενώ οι Καραγκούνης και Κατσουράνης θα επωμιστούν το δημιουργικό κομμάτι στον χώρο του κέντρου.

Στο δεξί «φτερό» της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Νίνης, στο αριστερό ο Φετφατζίδης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Σαλπιγγίδης.

Υπενθυμίζεται ότι από την αποψινή αναμέτρηση θα απουσιάσουν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι τραυματίας, καθώς και οι τιμωρημένοι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Γιώργος Τζαβέλλας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης