Ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες του Άρη στον αυριανό τρίτο μικρό τελικό της Α1 μπάσκετ των Ανδρών, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «κίτρινων», Λευτέρης Σούμποτιτς, με δηλώσεις του εν όψει του τρίτου παιχνιδιού της σειράς, που θα διεξαχθεί στην Πυλαία.

«Πρέπει να βελτιώσουμε στοιχεία του παιχνιδιού μας. Εκεί που πρέπει πρωτίστως να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση είναι η άμυνά μας. Επίσης, να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να επιβάλλει το ρυθμό του, γεγονός που θα μας αναγκάσει να κυνηγάμε στο σκορ. Πρέπει να παίξουμε με απόλυτη συγκέντρωση, γιατί χρειαζόμαστε μια νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς, οι τραυματισμοί στην ομάδα είναι σύνηθες φαινόμενο και πρέπει να πορευτούμε με αυτούς. Παρόλα αυτά θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Σούμποτιτς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Μπόμπι Μπράουν είπε για το αυριανό ματς: «Ισοφαρίσαμε τη σειρά και τώρα θα πάμε στην έδρα του αντιπάλου για να κάνουμε το μπρέικ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να διορθώσουμε τα λάθη μας, για να πάρουμε τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά.»

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης