Ασθενοφόρα υπό διάλυση. Μετά το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης που είχε ξεμείνει από αναλώσιμα υλικά με αποτέλεσμα να μην λειτουργήσει ο απινιδωτής και να χάσει τη ζωή του ο ασθενής που μετέφερε, ένα ακόμη περιστατικό έρχεται να σοκάρει και να προκαλέσει προβληματισμό.

Ο οδηγός ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που μόλις είχε παραλάβει νεφροπαθή από το νοσοκομείο της Λαμίας και τον μετέφερε στο σπίτι του, ένιωσε να χάνει τον έλεγχο του οχήματος την ώρα που κινούνταν με σχετικά μεγάλη ταχύτητα στην εθνική οδό Λαμίας-Δομοκού. Με περισσή ψυχραιμία, κατάφερε να ακινητοποιήσει το ασθενοφόρο στην άκρη του δρόμου, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ο ίδιος ή ο ασθενής, όπου μετά από πρόχειρο έλεγχο διαπίστωσε ότι είχαν σπάσει ελατήρια από το κάτω μέρος του τιμονιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως, κάλεσε άλλο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον ασθενή, που μόλις είχε υποβληθεί σε αιμοκάθαρση και τον μετέφερε σπίτι του.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης και το ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στα συνεργεία του ΕΚΑΒ στην Αθήνα, όπου υποβάλλεται σε έλεγχο για να εξακριβωθεί η ακριβής ζημιά που υπέστη.

Όπως αναφέρει στη zougla.gr ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Λαμίας κ. Θεμιστοκλής Λιάσκος, το όχημα είχε κάνει σέρβις στις 29 Ιανουαρίου, όταν και έγινε αλλαγή λαδιών, ενώ δεν είχε αναφερθεί από τον οδηγό ότι αντιμετώπιζε κάποια βλάβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Ξεψύχησε στο ασθενοφόρο ελλείψει αναλωσίμων απινιδωτή, 11 Φεβρουαρίου 2009, 14:25

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης