Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει.

Είναι φυσιολογικό που η γυναίκα μου τελειώνει μόνο με στοματικό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κώστας: Γιατρέ σου έχω στείλει πολλές φορές e-mail και δεν μου απάντησες. Είμαι 20 χρόνια παντρεμένος και η γυναίκα μου δεν τελειώνει ποτέ με σεξουαλική επαφή, αλλά μόνο με στοματικό έρωτα. Γιατί; Τι συμβαίνει; Είναι φυσιολογικό;

Αγαπητέ,

Η κορύφωση αρκετά συχνά επέρχεται με εναλλακτικούς τρόπους όπως είναι ο στοματικός έρωτας. Όταν η γυναίκα δεν μπορεί να κορυφώσει μέσω της σεξουαλικής πράξης με διείσδυση, αλλά μόνο με κάποια εναλλακτική ή προκαταρκτική πρακτική, τότε πιθανότατα να μιλάμε για μια μαθησιακή λειτουργία. Πιθανότατα δηλαδή έχει «μάθει» η σύντροφος σας να έρχεται σε οργασμό μόνο με αυτό τον τρόπο. Να σημειώσουμε ότι το σημαντικό είναι ότι μπορεί και κορυφώνει αλλά καλό θα ήταν να επισκεφτεί έναν ειδικό ψυχικής υγείας- σεξοθεραπευτή ώστε να μπορέσει να δει γιατί έχει αποκλείσει την κορύφωση μέσω της διείσδυσης και στη συνέχεια να λάβει τη κατάλληλη βοήθεια ώστε να μπορέσει να εξοικειωθεί και με αυτή την οδό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης