Η επάνοδος του ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League βρίσκει σε αυξημένη ετοιμότητα τους διοικούντες την ΠΑΕ της Ηπείρου ώστε να ελαχιστοποιηθούν λάθη και αβλεψίες των τελευταίων χρόνων που έκαναν την ομάδα ασανσέρ μεταξύ πρώτης και δεύτερης κατηγορίας.

Ο σχεδιασμός ξεκίνησε ήδη, με πρώτη κίνηση το ξεκαθάρισμα του ρόστερ από παίκτες που δεν υπολογίζει ο Στεφάν Ντεμόλ για τη νέα περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηδη όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ παρελθόν αποτελούν ο Παύλος Βαρτζιώτης και ο Θανάσης Κουβεντάρης. Πρόθεση του Βέλγου τεχνικού είναι να αποδεσμευθούν ακόμη ο Σκούφαλης, ο Φουρτάδο, ο Βαγγελής και ο Σικαλιάς.

Όπως τόνισε στην τελευταία συνέντευξη Τύπου ο κόουτς του «Αγιαξ της Ηπείρου» έχει ήδη γίνει πρόταση ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο στους Σιαλμά , Κυριάκο και τον τερματοφύλακα Φώτη Κηπουρό.

Ο Μπακαγιόκο βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τη διοίκηση, ενώ ο Μπουχάν θα πάρει μέρος στην προετοιμασία και αν δείξει ότι είναι έτοιμος θα μείνει γιατί υπάρχει εμπιστοσύνη στην αξία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αποκάλυψε ο Ντεμόλ, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Βαγγέλης Αγγελής θα ταξιδέψει την ερχόμενη Πέμπτη στο Μπουένος Αϊρες όπου θα έχει επαφές με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που παρακολουθούνται το τελευταίο δίμηνο για λογαριασμό του ΠΑΣ ενώ ο ίδιος ο Βέλγος τεχνικός θα μεταβεί για τον ίδιο λόγο στο Σαο Πάολο της Βραζιλίας.

Ερωτηθείς αν νοιώθει την ανάγκη να απολογηθεί για τη βαρειά ήττα από τον ΟΦΗ ο τεχνικός του ΠΑΣ απάντησε:

«Στη ζωή πρέπει να ζητάς συγγνώμη όταν κάνεις μεγάλη λάθη. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ παίξαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα γιατί προστέθηκε ένας πολύ κακός διαιτητής. Δεν αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη ούτε εγώ ούτε οι παίκτες μου να ζητήσουμε συγγνώμη. Καταλαβαίνω την απογοήτευση των φιλάθλων, αλλά περισσότερο απογοητευμένοι είμαι εγώ και οι παίκτες μου»

Οσο για το τηλεφώνημα του Νίκου Μαχλά στον Ηλία Κώτσιο πριν από το παιχνίδι της Κρήτης είπε: «Δεν ενημερώθηκα από τον Κώτσιο πριν τον αγώνα με τον ΟΦΗ ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Μαχλάς. Μετά το παιχνίδι το έμαθα.Ο Κώτσιος πάντως βρίσκεται στα πλάνα για την επόμενη σεζόν. Υπάρχει άλλο πρόβλημα με τον παίκτη, θα συζητήσουμε και θα το λύσουμε».

Για το ρόστερ της νέας χρονιάς υποστήριξε: Θα ήθελα να δουλέψω με 26-27 παίκτες. Χρειαζόμαστε έναν τερματοφύλακα, δύο αμυντικούς, δύο μέσους και δύο επιθετικούς».

Η ομάδα του ΠΑΣ θα βρίσκεται σε διακοπές για πέντε εβδομάδες. Από τις 11 Ιουλίου και έως τις 20 στο Ελατοχώρι Πιερίας θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο. Στις 24 Ιουλίου η ομάδα θα μεταβεί στο Ζέεφελντ της Αυστρίας για σειρά φιλικών παιχνιδιών με ομάδες που θα κάνουν εκεί την προετοιμασία τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης