Λίγες ημέρες μετά την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ, λόγω των σοβαρών επεισοδίων που σημειώθηκαν στην Πάτρα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν σήμερα… νέο ραντεβού. Οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι θα τεθούν αντιμέτωποι (18:00 – Novasports 3), στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας, για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας στο βόλεϊ.

Ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα, σύμφωνα με τον διεθνή λίμπερο του Ολυμπιακού, Αχιλλέα Παπαδημητρίου, καθώς η ομάδα του αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Ωστόσο τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν για να πάρουν την πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα κυνηγήσουμε πρώτα τη νίκη και αν γίνεται ”λευκή” για να είμαστε φαβορί για την πρόκριση» δήλωσε στη zougla.gr ο κεντρικός του Παναθηναϊκού, Ανδρέας Ανδρεάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Για να αποφευχθούν επεισόδια η αστυνομία θα λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας εντός και εκτός του κλειστού γυμναστηρίου, ενώ τον αγώνα θα παρακολουθήσουν μόνο 1.500 οπαδοί του «τριφυλλιού».  

Ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (19/12) στην έδρα του Ολυμπιακού, στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη. Ύστερα από αίτημα της κρατικής τηλεόρασης, το ματς θα ξεκινήσει μία ώρα νωρίτερα, στις 19:00 αντί για 20:00.

Στη σύσκεψη της αστυνομίας με τους δύο συλλόγους αποφασίστηκε να ληφθούν τα εξής μέτρα για τον αυριανό αγώνα:

1. Ο συνολικός αριθμός των εισιτηρίων που θα εκδοθούν θα είναι 1500.

2. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει και από τις δυο θύρες του Γυμναστηρίου.

3. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα λάβουν θέση στην κεντρική κερκίδα και στην κερκίδα που βρίσκεται πάνω από τα αποδυτήρια του «τριφυλλιού».

4. Οι θύρες του Γυμναστηρίου θα ανοίξουν στις 4.30μ.μ

5. Απαγορεύεται η πώληση-διάθεση αλκοολούχων ποτών ενώ τα αεριούχα ποτά θα διανέμονται σε πλαστικά ποτήρια.

6. Θα λειτουργήσει το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Στο μεταξύ, σε συμπληρωματική απολογία κλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή ο Παναθηναϊκός για τα επεισόδια της Πάτρας. Παράλληλα κλήθηκαν να καταθέσουν ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Στέλιος Προσαλίκας και το μέλος του ΤΑΑ Ολυμπιακός, Γιάννης Δαλέζιος. 

(Πρώτη καταχώρηση: 10 Φεβρουαρίου, 12:47) 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης