Η Αγγελική Ηλιάδη, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό, μίλησε για τις ομοιότητες που της λένε πως έχει με τη Δέσποινα Βανδή, για τις πλαστικές επεμβάσεις και φυσικά αναφέρθηκε και στον άνδρα της ζωής της, τον γιο της.

Αναφερόμενη, λοιπόν, στην ομοιότητά της με τη Δέσποινα, είπε: «Δεν με ενόχλησε καθόλου, απλώς, όταν λέγεται και ξαναλέγεται, καταντάει βλακεία. Το έχω ξανακούσει και παλιότερα ότι μοιάζω με τη Δέσποινα, αλλά δεν βλέπω καμιά ομοιότητα. Το βρίσκω, όμως, χαριτωμένο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στον γιο της, τον μικρό Μπαμπίνο: «Άσε, όταν ξεκίνησε να πηγαίνει σχολείο, ήμουν σε κατάσταση τρέλας. Πήγαινα απ’ έξω, καθόμουν στην τζαμαρία κρυφά και έβλεπα στα διαλείμματα πώς έπαιζε με τα άλλα παιδιά. Ήταν ο πρώτος καιρός που τον αποχωριζόμουν, τώρα το έχω συνηθίσει αλλά γενικά έχω πάρα πολύ άγχος».

Ερωτηθείσα αν θα κατέφευγε στο νυστέρι, για να αλλάξει κάτι πάνω της που δεν της αρέσει, απάντησε: «Αν με ενοχλούσε κάτι πάνω μου πάρα πολύ και δεν υπήρχε άλλος τρόπος να το διορθώσω, θα το σκεφτόμουν. Αν και φοβάμαι αρκετά. Αν όμως ποτέ έκανα κάτι, θα ήθελα να παραμείνω η Αγγελική και όχι να γίνω ένας άλλος άνθρωπος».

Έκλεισε τη συνέντευξή της, μιλώντας για το κεφάλαιο-γάμος: «Μου άρεσε από μικρή η οικογένεια. Οπότε, αν ένιωθα ότι θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο για την υπόλοιπη ζωή μου, θα το έκανα. Όταν αισθανθώ ότι ένας άνδρας νοιάζεται, αγαπάει τον γιο μου και θα του δώσει πράγματα που ενδεχομένως θα του λείπουν, τότε θα καταλάβω πολλά για εκείνον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Glam

Διαβάστε επίσης: «Ο γιος μου είναι ο μεγαλύτερος έρωτας μου»
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Μαΐου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης