Σαφή αμφισβήτηση στους κυβερνητικούς χειρισμούς εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Δ. Αβραμόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Realnews».

«Πολλές από τις δύσκολες στιγμές και κάποιες κρίσεις που περάσαμε τον τελευταίο καιρό, θα τις είχαμε ξεπεράσει εάν είχαμε καταφέρει ένα μίνιμουμ βαθμό συνεργασίας», δηλώνει ευθέως ο κ. Αβραμόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση αν η κυβέρνηση έχει κάνει τους σωστούς χειρισμούς σε θέματα αιχμής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τα άλλα, ο υπουργός Υγείας χαρακτηρίζει επικίνδυνο το κλίμα εκλογολογίας, λέει ότι οι βουλευτές δεν πρέπει να είναι «βουβοί και άβουλοι» και αν και δηλώνει παρών ως «στρατιώτης», εκφράζει τη φιλοδοξία να γίνει «στρατηγός».

Βολές Αλογοσκούφη

Δριμεία κριτική κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης ασκεί ο πρώην «τσάρος» της οικονομίας, Γιώργος Αλογοσκούφης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του στην ίδια εφημερίδα, ο κ. Αλογοσκούφης χαρακτηρίζει ως «φαύλο κύκλο» τις παροχές με δανεικά, αφού «αργά ή γρήγορα θα επιβαρυνθεί ο ελληνικός λαός» και υπεραμύνεται της πολιτικής που ακολούθησε επί πέντε χρόνια, λέγοντας ότι παρά τις δικές του προσπάθειες, η κυβέρνηση έδωσε περισσότερη έμφαση στο «ήπια» και λιγότερο στο «προσαρμογή».

Ο κ. Αλογοσκούφης βλέπει την επιτήρηση να έρχεται για την Ελλάδα, μαζί όμως με την Ιρλανδία, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία, ίσως και το Βέλγιο ή τη Γερμανία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης