Στους δύσκολους καιρούς για να επιβιώσεις πρέπει να είσαι και με τον αστυφύλακα(ο χωροφύλακας δεν βλέπω να ξαναγυρνάει) και με τον αγροφύλακα….

Η κάλυψη των αγροτικών κινητοποιήσεων από την δημόσια τηλεόραση άφησε –σύμφωνα με  πληροφορίες- τον αρμόδιο Υπουργό ικανοποιημένο και ο γενικός διευθυντής ενημέρωσης Γ. Λ  που έφτασε  στο Μέγαρο της Αγίας Παρασκευής επί άλλης ηγεσίας έδειξε ότι ξέρει καλά …τη δουλειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα τρακτέρ προκαλούν τα Ματ», «οι αγρότες οξύνουν την αντιπαράθεση» , «πρωϊνή γραμμή»,τίτλοι που παρουσιάζουν τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση χωρίς φτιασιδώματα και υπερβολές.

Αγνόησαν –σύμφωνα με όσα ακούγονται –και τον πρόεδρο του Σύριζα Αλέκο Αλαβάνο που βολόδερνε εδώ και κει  στο λιμάνι (όπου κάθοδος και μπουμ …ο Αλέκος πρώτος) έστω για ένα πλάνο, αλλά εντέλει ούτε φωτογραφία του δημοσίως….Έφυγαν οι Κρητικοί και μεις.. θα συνεχίσουμε στο Μέγαρο εκεί.

Ήθελα να’ ξερα τι θα κάνατε εσείς, αν ήσασταν στη θέση του ενός εκ των δύο παρουσιαστών και σας «λάχαινε» να χειριστείτε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και με τη σύντροφο της ζωής σας να έχει μόλις φτάσει… στη Βουλή, στο κανάλι ,με καλή μετεγγραφή!

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης