Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Μανώλης Αντωνακάκης, άσκησε έφεση στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκα, με την οποία κρίθηκε ως «απαράδεκτη» η πειθαρχική δίωξη που είχε ασκηθεί στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που διεξήχθη 19 Φεβρουαρίου, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας είχε απευθυνθεί στην αντίστοιχη Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία έκρινε πως δεν συντρέχουν λόγοι δυσφήμησης του ποδοσφαίρου από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού στο ντέρμπι.
Στη συνέχεια, η Πειθαρχική της Σούπερ Λίγκας έκρινε ως “απαράδεκτη” την πειθαρχική δίωξη, αναφέροντας, ότι δεν μπορούσε να εξετάσει την υπόθεση, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί ήδη για τον συγκεκριμένο αγώνα με μία αγωνιστική και πρόστιμο 100.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Αντωνακάκης αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην έφεσή του, πως «δεν υπάρχει δεδικασμένο, γιατί δεν κρίθηκε η δράση του προέδρου του Ολυμπιακού».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης