Με τη διαιτησία τα έβαλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά το τέλος του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου». Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θεωρεί ότι ο διαιτητής, Ντε Μπλέκερε, αδίκησε την Ρεάλ, αφού ακύρωσε το κανονικό γκολ του Γκονζάλο Ιγκουαΐν και δεν έδωσε στην ομάδα του την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη μέσα στη Βαρκελώνη:

«Το γκολ του Γκονζάλο ήταν κανονικό. Ο διαιτητής, όμως, το ακύρωσε. Αν προηγούμασταν σ’ εκείνο το σημείο, όλα θα μπορούσαν να συμβούν. Τελικά, το ματς έληξε 1-1 και η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στον τελικό. Δεν είναι καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ, αλλά έχει τη βοήθεια των διαιτητών» δήλωσε ο Πορτογάλος και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι είδαν τι έγινε στο πρώτο ματς στη Μαδρίτη. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να αποκλείσουμε την Μπαρτσελόνα, αλλά οι διαιτητές των δύο αγώνων δεν μας το επέτρεψαν. Όποιος έχει έστω και μια μικρή γνώση από ποδόσφαιρο καταλαβαίνει ότι η Μπαρτσελόνα έχει προνομιακή μεταχείριση από τη διαιτησία. Η ομάδα αυτή είναι σίγουρα σπουδαία, αλλά μεγάλο μέρος της δύναμής της είναι έξω από τα γήπεδα!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης