Με τον Έρικ Αμπιντάλ στην αποστολή της θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα στον αυριανό επαναληπτικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γάλλος οπισθοφύλακας, ο οποίος στις 17 Μαρτίου να είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο συκώτι και οι γιατροί να υποστήριζαν πως δεν θα αγωνιστεί ξανά, σήμερα το απόγευμα επέστρεψε στις προπονήσεις των πρωταθλητών Ισπανίας΄.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο αριστερός μπακ των «μπλαουγκράνα», ο οποίος χειροκροτήθηκε θερμά από τους συμπαίκτες του, έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα κι έτσι άφησε ελπίδες επιστροφής του στην αγωνιστική δράση, αρχής γενομένης από το ματς με το αυριανό «clasico» με τη Ρεάλ.

Στην αποστολή της Μπαρτσελόνα τέθηκε επίσης και ο Ινιέστα, ο οποίος απουσίαζε από τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, λόγω τραυματισμού.

Αντίθετα ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών  Μάξουελ, Αντριάνο, Μιλίτο και Μπόγιαν, ενώ τιμωρημένος είναι ο αναπληρωματικ΄σο τερματοφύλακας Πίντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Αναλυτικά, η 20μελής αποστολή: Βαλντές, Όιερ, Αμπιντάλ, Πουγιόλ, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μασκεράνο, Μπάρτρα, Φοντάς, Μπουσκέτς, Ρομπέρτο, Τιάγκο, Ινιέστα, Τσάβι, Κεϊτά, Πέδρο, Μέσι, Αφελάι, Βίγια, Χεφρέν

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης