Σε έξι μήνες θα ξεκινήσει να διατίθεται στην Γηραιά Ήπειρο το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Chevrolet με την ονομασία Volt. Το συγκεκριμένο που κυκλοφορεί ήδη στην Αμερική έχει εντυπωσιάσει το αγοραστικό κοινό που αναζητά συνεχώς νέες τεχνολογίες, προκειμένου να μειώσει τις εκπομπές ρύπων CO2 αλλά και την κατανάλωση καυσίμου, μια και η τιμή των καυσίμων έχει εκτιναχθεί στα ύψη.

Μέχρι στιγμής το Volt, που θεωρείται το νέο τεχνολογικό επίτευγμα της αυτοκινητοβιομηχανίας και έχει αποσπάσει σημαντικούς τίτλους, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την κατάκτηση του “World Car Of The Year». Επίσης έχει κερδίσει τίτλους όπως: «Motor Trend 2011 Car of the Year», «Green Car Journal 2011», «Car and Driver 10Best for 2011», «Ward’s AutoWorld 10 Best Engines for 2011», «AUTOMOBILE Magazine 2011 Automobile of the Year», «2010 Breakthrough Technology, by Popular Mechanics» κ.ά. δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την δυναμική που θα αποκτήσει στη παγκόσμια αγορά. Μία ακόμα πολύ σημαντική διάκριση για το Volt έχει να κάνει με τα επίπεδα ασφαλείας που προσφέρει στον οδηγό και στους επιβάτες του. Συγκεκριμένα, το νέο ηλεκτροκίνητο της Chevrolet απέσπασε εξαιρετικές επιδόσεις σε τέσσερις διαφορετικούς τύπους crash test του ινστιτούτου οδικής ασφάλειας της ένωσης ασφαλιστικών εταιρειών Αμερικής (IIHS).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Volt θα ξεκινήσει την Ευρωπαϊκή του καριέρα τον Νοέμβριο καθώς τότε θα λανσαριστεί επίσημα, αρχικά στην Ελβετία (μια συμβολική επιλογή για να τιμηθεί ο Ελβετός ιδρυτής της εταιρείας Louis Chevrolet σε μια χρονιά που η Chevrolet κλείνει ένα αιώνα ζωής) και μετά στις υπόλοιπες σημαντικές αγορές τις Ευρώπης.

Πάρτε μία γεύση από το ηλεκτρικό Chevrolet Volt

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης