Την Κυριακή 1η Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ Πανεπιστημίου 52 Αθήνα και ώρα 18.30 η κεντρική προεκλογική εκδήλωση στην Αθήνα του δημάρχου της Χειμάρρας και προέδρου της Δ.Ε.Ε.Ε.Μ. «Ομόνοια» Βασίλη Μπολάνου.

Στην εκδήλωση θα παραστούν: ο υφυπουργός εξωτερικών κ. Δημήτριος Δόλης, ο τομεάρχης εξωτερικών υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο γραμματέας διεθνών σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος Παπασταύρου, ο βουλευτής (ΛΑΟΣ) κ. Ιωάννης Κοραντής, ο ευρωβουλευτής (ΝΔ) κ.Γιώργος Κουμουτσάκος και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Λευτέρης Οικονόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στην Αλβανία την Κυριακή 8 Μαΐου κρίνονται ως ιδιαίτερα κρίσιμες.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν ομογενειακές οργανώσεις, αναφέρεται: «Οι Αλβανοί κατεβαίνουν αποφασισμένοι να αλώσουν τον δήμο της Χειμάρρας ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν χωρίς εμπόδια τα σχέδιά τους για την περιοχή. Έχοντας άφθονα οικονομικά μέσα , τα αλβανικά ΜΜΕ, τους μηχανισμούς εξουσίας, τις μυστικές υπηρεσίες και τις παρακρατικές δυνάμεις έχουν ήδη εξαπολύσει έναν πόλεμο λάσπης, κατασυκοφάντησης και απειλών με σκοπό την διαίρεση των βορειοηπειρωτών Ελλήνων. Ο αγώνας πλέον είναι άνισος αλλά και ηρωικός. Η ενεργοποίηση των Χειμαρριωτών που κατοικούν στην Ελλάδα για να μεταβούν και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα είναι πολύ σημαντική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης