Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League παρέλαβε σήμερα ο Αντώνης Νικοπολίδης. «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για το βραβείο αυτό, ξέρω ότι με ψήφισε τιμητικά. Ο κόσμος ξέρει να εκτιμά και να σέβεται τους ανθρώπους που πέρασαν από τα γήπεδα και έγραψαν την ιστορία τους, ανεξάρτητα από το χρώμα της φανέλας. Αυτή η αγωνιστική απέναντι στη Λάρισα ήταν από τις πιο σημαντικές στην καριέρα μου. Νιώθεις κενός, όταν σταματάς να κάνεις αυτό που αγαπάς μετά από 25 χρόνια» είπε ο Νικοπολίδης και αποκάλυψε:

«Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου, ελπίζω να βρω τις φιλοδοξίες και τα οράματα για μία νέα καριέρα. Με απασχολεί η προπονητική, όχι η προπονητική τερματοφυλάκων, αλλά ως κανονικός προπονητής. Έχω κάποια σχέδια, μπορεί να καθυστερήσουν λίγο, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα τα υλοποιήσω. Για την ώρα, θέλω να ξεκουραστώ και από το φθινόπωρο θα ξεκινήσω να θέτω σε εφαρμογή τα σχέδιά μου. Σίγουρα, για αυτό το εγχείρημα θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα εκμάθησης, θα πρέπει να κάνω ένα-ένα τα βήματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νικοπολίδης μίλησε για τις στιγμές στην καριέρα του -σε συλλογικό επίπεδο- που τον σημάδεψαν και υπογράμμισε: «Δύο στιγμές είναι αυτές που με έχουν σημαδέψει. Η πρώτη είναι η μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό. Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή και απόφαση, τόσο για μένα όσο και για την οικογένειά μου. Ήταν δύσκολη η περίοδος μετάβασης. Η δεύτερη πιο σημαντική στιγμή ήταν το νταμπλ του 2004-05, που ήρθε μετά την κατάκτηση του EURO. Εκείνη τη χρονιά έδωσα απαντήσεις σε όσους έλεγαν ότι τελείωσε η καριέρα μου. Η πρώτη μου μέρα στον Ολυμπιακό, μετά τη μεταγραφή μου από τον Παναθηναϊκό, ήταν η πιο δύσκολη. Όταν για 15 χρόνια θεωρείς μία ομάδα ως τον αιώνιο αντίπαλο και ξαφνικά γίνεσαι μέλος της, είναι περίεργο συναίσθημα. Όταν βρέθηκα για πρώτη μέρα στο Ρέντη, ήμουν σαν χαμένος, σαν ψάρι έξω από το νερό».

Κλείνοντας, σημείωσε: «Παίζει μεγάλο ρόλο η στάση των γονέων. Όντας κι εγώ γονιός και βλέποντας το παιδί μου να διαβάζει μέχρι και 10 ώρες τη μέρα, πιστεύω ότι θα πρέπει οι γονείς να πηγαίνουν τα παιδιά σε έναν χώρο άθλησης, για να γυμνάζονται και να εκτονώνονται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης