Λος Άντζελες Λέικερς, Ντάλας Μάβερικς και Ατλάντα Χοκς «σφράγισαν» τα εισιτήριά τους για την ημιτελική φάση των πλέι οφ των περιφερειών τους. Οι «λιμνάνθρωποι» νίκησαν άνετα στη Νέα Ορλεάνη του Χόρεντς με 98-80 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Δυτικής περιφέρειας με 4-2 στις νίκες. Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ με 24 πόντους, ενώ κορυφαίος των Χόρνετς ήταν ο Καρλ Λάντρι με 19 πόντους.

Από την άλλη, οι Μάβερικς επικράτησαν στο Πόρτλαντ των Μπλέιζερς με 103-96 και με 4-2 στις νίκες προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Δύσης. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι σημείωσε 33 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ, οδηγώντας την ομάδα του στην επόμενη φάση των πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, στα ημιτελικά της Ανατολικής περιφέρειας προκρίθηκαν και οι Ατλάντα Χοκς που επικράτησαν εντός έδρας με 84-81 των Ορλάντο Μάτζικ και πήρα το «εισιτήριο» με 4-2 στις νίκες. Κορυφαίος για την ομάδα της Ατλάντα ήταν ο Τζο Τζόνσον που πέτυχε 23 πόντους και πήρε δέκα ριμπάουντ, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Ντουάιτ Χάουαρντ με 25 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Τα αποτελέσματα:

Ανατολική Περιφέρεια
Ατλάντα-Ορλάντο 84-81 (Η Ατλάντα προκρίθηκε με 4-2 στις νίκες)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυτική Περιφέρεια
Νέα Ορλεάνη-ΛΑ Λέικερς 80-98 (Οι Λέικερς προκρίθηκαν με 4-2 στις νίκες)
Πόρτλαντ-Ντάλας 96-103 (Το Ντάλας προκρίθηκε με 4-2 στις νίκες)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης