Τα ντοκουμέντα, τα οποία θα καταθέσει στον εισαγγελέα, παρουσίασε ο γαμπρός του Νίκου Σεργιανόπουλου, Χρήστος Παπαθεοδώρου , σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Στρατή Λημνιό και μεταδόθηκε από την εκπομπή του ALTER «Πολύ μπλα – μπλα».

Τα στοιχεία, τα οποία θεωρεί η οικογένεια του ηθοποιού ως σημαντικά για τη διαλεύκανση του εγκλήματος, είναι τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ώρα του εγκλήματος, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ήταν 8-10 το βράδυ, ενώ, όπως ισχυρίστηκε στην ομολογία του ο Γεωργιανός, ήταν 5:30 το πρωί.

Η γυναίκα εκείνη, η οποία, εξαιτίας της στενής σχέσης που είχε με τον ηθοποιό, επισκεπτόταν πολλές φορές τις «αμαρτωλές πιάτσες» της Αθήνας και τώρα λαμβάνει απειλητικά μηνύματα.  

Το γεγονός ότι δεν κατέθεσαν στην ανακρίτρια ο πεθερός και η πεθερά του Γεωργιανού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το Χρήστο Παπαθεοδώρου, ο οποίος μιλάει για το ποιοι και γιατί δε θέλουν να αξιοποιήσουν τα στοιχεία, που η οικογένεια κρίνει ως σημαντικά.

Στην εκπομπή “Ζούγκλα” του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο κ. Παπαθεοδώρου εξέφρασε φόβους ακόμη και για τη ζωή του.

 

Η εισήγηση της εισαγγελέως για τη δολοφονία Σεργιανόπουλου

Την παραπομπή του σε δίκη με βαριές κατηγορίες εισηγήθηκε χθες η εισαγγελέας, για το Γεωργιανό που βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι στις φυλακές Κορυδαλλού. Βάσει της εισαγγελικής πρότασης, ο Γεωργιανός παραπέμπεται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία, παράνομη χρήση όπλου και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Στο κατηγορητήριο γίνεται λόγος για καβγά μεταξύ δράστη και θύματος και για έγκλημα που έγινε με το δολοφόνο σε απόλυτα ψύχραιμη κατάσταση. Ωστόσο, ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι εντός της δικογραφίας γίνεται λόγος για το «μένος» του δολοφόνου, που οδήγησε στις 21 μαχαιριές. Η λεπτομέρεια αυτή δε συνάδει με την παραπάνω εισήγηση περί απολύτου ψυχραιμίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης