Πολλά παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0 από την Μπαρτσελόνα στο «Νου Καμπ». Ο Πορτογάλος στη συνέντευξη Τύπου είπε πως η Μπαρτσελόνα πέρασε από σήμερα στον τελικό, όμως αναρωτήθηκε γιατί μια τέτοια ομάδα έχει ανάγκη την εύνοια της διαιτησίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μπορώ να καταλάβω τις αποφάσεις του διαιτητή. Τι του είπα; Τίποτα, απλά γέλασα και με απέβαλε. Εάν πω πως αισθάνομαι τώρα για την UEFA, η καριέρα μου θα τελειώσει. Απλώς αναρωτιέμαι γιατί συνέβησαν όλα αυτά, όπως αναρωτιέμαι γιατί αποβλήθηκε ο Πέπε», δήλωσε ο Μουρίνιο και συμπλήρωσε:

«Ο επαναληπτικός, πλέον, είναι αδύνατη αποστολή. Η Μπαρτσελόνα πέρασε στον τελικό. Το ερώτημα όμως είναι το γιατί μια ομάδα τόσο φανταστική όπως η Μπαρτσελόνα χρειάζεται τη βοήθεια της διαιτησίας; Γιατί δεν μπόρεσε να πάει σε τελικό η Τσέλσι; Γιατί η Ίντερ σώθηκε από θαύμα; Δεν ξέρω αν φταίει η δύναμη του Βιγιάρ (σ.σ. προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας) στην UEFA ή η UNICEF. Δεν το καταλαβαίνω…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη πλευρά ο Πεπ Γκουαρτιόλα τόνισε: «Μεγάλη η νίκη και σίγουρα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό, αλλά σεβόμαστε πολύ τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν δεν παρουσιαστούμε όπως πρέπει στον επαναληπτικό, η Ρεάλ είναι ικανή για τα πάντα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στη ρεβάνς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης