Η Lindsay Lohan φαίνεται πως… ωρίμασε! Την Τρίτη εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Tonight Show» φανερά μετανιωμένη για το παρελθόν της. Ο πρόσφατος εγκλεισμός της στη φυλακή για κλοπή, αν και μικρός σε χρόνο, «την ξύπνησε» για τα καλά, λέει η ίδια.

«Έχω πάρει πολλές λανθασμένες αποφάσεις στο παρελθόν και είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω τις συνέπειες» δήλωσε η άτακτη ηθοποιός στην εκπομπή του Τζέι Λένο, η οποία πρόσφατα καταδικάστηκε σε 120 μέρες φυλάκιση και 480 ώρες κοινοτικής εργασίας για την υπόθεση που είχε προκύψει τον περασμένο Φεβρουάριο όπου κατηγορήθηκε για κλοπή ενός κοσμήματος αξίας 2500 δολαρίων, από κοσμηματοπωλείο στο Los Angeles.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στη ζωή μου έχω μάθει να μην τα παρατάω και να μάχομαι. Ξέρω να κερδίζω πάλι το σεβασμό από ανθρώπους που έχω απογοητεύσει. Είμαι διατεθειμένη να κάνω τη δουλειά που έχω να κάνω, ώστε να επιστρέψω δυναμικά στην ηθοποιία», συμπλήρωσε.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται όταν βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου είπε: «Σοκαρίστηκα. Δεν περίμενα αυτήν την εξέλιξη, όμως είμαι μεγάλο κορίτσι και θα το αντιμετωπίσω, θα αναλάβω τις ευθύνες μου. Μετά θα μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου.»

Μόλις, λίγες ώρες έμεινε πίσω από τα σίδερα της φυλακής η Lohan αφού οι δικηγόροι της άσκησαν έφεση. Σε ερώτηση του παρουσιαστή για το πώς της συμπεριφέρθηκαν μέσα στη φυλακή δήλωσε ότι όλα έγιναν δίκαια και όπως έπρεπε. Σίγουρα όμως ήταν σαν να «ξύπνησε ξαφνικά», όπως είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Γιατί εξοργίστηκε η Lindsay;

Κυριακή, 24 Απριλίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης