Έτσι περιγράφει τα πράγματα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος μέσω της ιστοσελίδας του φρόντισε με αρκετή δόση μετριοπάθειας να μας ενημερώσει για τη μεγάλη του εμφάνιση σε εκπομπή της ΝΕΤ.

Και, σύμφωνα με τα λεγόμενα του βουλευτή, “θύμα” της δεινής του ρητορικής και εμπεριστατωμένης πολιτικής του άποψης υπήρξε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σοφία Γιαννακά, η οποία είχε την ατυχία να βρεθεί στον τηλεοπτικό του δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βουλευτής επισημαίνει ακόμη ότι εξοργίστηκε μέχρι και ο Πάγκαλος με την άσχημη εικόνα της κυρίας Γιαννακά που άφριζε – λέει – βλέποντάς την να μην ξέρει τι να απαντήσει στις καίριες ερωτήσεις του.

«Ο Αχαιός της ανέφερε – αυτό σχολιάζεται στη δική του σελίδα – με λεπτομέρειες στοιχεία από τις… παλινωδίες της κυβέρνησή της στον οικονομικό τομέα και εκείνη απλώς δεν απαντούσε, αφού λίγες ώρες νωρίτερα τα είχε χώσει στον Παπακωνσταντίνου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΤΕ. Κάποια στιγμή ο Πάγκαλος, που παρακολουθούσε την τηλεοπτική διαμάχη, σηκώθηκε κι έφυγε τσαντισμένος από το κυλικείο και πήγε να ετοιμαστεί εσπευσμένα για την συμμετοχή σε άλλη εκπομπή που ακολουθούσε».

Η μετριοφροσύνη είναι τελικά για τους μετρίους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης