Εισβολή των κατοίκων των οικισμών Σωτήρας, Λεπτοκαρυάς, Λογγακίου σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Τρικκαίων με αφορμή την πρόθεση της δημοτικής Αρχής να εγκαταστήσει ιστό στον λόφο της Ανάληψης και στον οποίο θα εγκαταστήσει κεραία για το e-trikala.

Έπειτα από την ανεπιτυχή απόπειρα συνεργείου την προηγούμενη εβδομάδα, οι κάτοικοι κλιμακώνοντας τον αγώνα τους διέκοψαν την ειδική συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό 2011 που τέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περίπου 200 κάτοικοι με πλακάτ στα χέρια περίμεναν υπομονετικά, έξω από την αίθουσα, να τελειώσει η συνεδρίαση ώστε να ξεκινήσει το Δημοτικό Συμβούλιο, όταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου χάνοντας την ψυχραιμία του βγήκε από την αίθουσα για να ζητήσει να κάνουν ησυχία οι κάτοικοι.

Υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Θανάση Βαβύλη και κάτοικου ο οποίος απαιτούσε από τον πρόεδρο να ζητήσει συγγνώμη αφού όπως ισχυρίζεται τους είπε ο κ. Βαβύλης ότι αυτός είναι η εξουσία, ενώ οι υπόλοιποι εισήλθαν στην αίθουσα και αποδοκίμαζαν τους δημοτικούς συμβούλους με συνθήματα «είστε κλέφτες φέρτε πίσω τα λεφτά», «Πρέπει να ντρέπεστε», «αίσχος», «Παραιτηθείτε όλοι».

Ομάδα κατοίκων κινήθηκε απειλητικά προς το προεδρείο ενώ ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι παρέμειναν αμίλητοι στις θέσεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ένταση αποκλιμακώθηκε, αφού κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου, ο κ. Βαβύλης αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη από τον κάτοικο.

Δείτε το video:

Πηγή:trikalanews

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης