Σε συνέντευξή του σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό, ο 41χρονος διατροφολόγος εξομολογείται άγνωστες στιγμές που έχει ζήσει μέχρι σήμερα με την οικογένειά του, μιλά για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη και αποκαλύπτει τις σκέψεις του να μετακομίσει μόνιμα στο Καναδά, προκειμένου να είναι κοντά στην οικογένειά του.

Για την Ελένη Μενεγάκη: «Την Ελένη τη γνώρισα πριν από έξι χρόνια. Όταν συναντηθήκαμε πρώτη φορά, έμεινα έκπληκτος με την ομορφιά και την απλότητά της. Αν καθίσει κάποιος δίπλα της, μόνο καλά έχει να πάρει. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε στενοί φίλοι, ωστόσο με τίμησε πολύ όταν ήρθε στην παρουσίαση του βιβλίου μου. Στο πλατό έχουμε ζήσει απίστευτες στιγμές. Δεν θα ξεχάσω πέρυσι σε μία εκπομπή που αναλύαμε τις ιδιότητες του ελαιόλαδου και εξηγούσα ότι έχει πολλές θερμίδες. Ξαφνικά πετιέται η Ελένη και με ρωτάει “Ρε Τάσο, γιατί δεν βγάζουν light ελαιόλαδο;” Είναι απίστευτη!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι αρκετό να βλέπεις τη γυναίκα σου και το παιδί σου μία φορά το δίμηνο;

«Όχι βέβαια! Μόνο εγώ ξέρω πόσο μου λείπουν και δεν σου κρύβω ότι στενοχωριέμαι καθημερινά. Ιδιαίτερα για τον γιο μου, που μεγαλώνει χωρίς να υπάρχει η πατρική φιγούρα μέσα στο σπίτι. Αυτό μου στοιχίζει πολύ. Ωστόσο, αυτές είναι οι συνθήκες της ζωής μας, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, αλλά το αντέχουμε».

Δεν σκέφτηκες ποτέ να πας μόνιμα στον Καναδά με την οικογένειά σου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κοίταξε, η Γλύκα επιστρέφει στην Ελλάδα το καλοκαίρι, οπότε το σίγουρο είναι ότι θα μείνουμε μερικούς μήνες εδώ, αφού η πατρίδα της τής έλειψε πολύ. Δεν σου κρύβω, όμως, ότι κάνω κάποιες σκέψεις να φύγουμε μόνιμα για τον Καναδά. Προς το παρόν το συζητάμε, αλλά τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και η γυναίκα μου θα δυσκολευτεί να βρει δουλειά. Γενικότερα, υπάρχει ένα άσχημο κλίμα στη χώρα μας, μια στενοχώρια και πολλή ανοργανωσιά. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Περιμένω πώς και πώς να επιστρέψουν, για να τους χαρώ, και μετά βλέπουμε. Θα κάνω ό,τι είναι καλύτερο για την οικογένειά μου».

Πηγή: People

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης