Έχει να κάνει πολλές…τούμπες φέτος ο Σάκης Ρουβάς, για να περάσει στον τελικό. Η Ελλάδα κληρώθηκε να διαγωνιστεί στο δεύτερο ημιτελικό της Γιουροβίζιον που θα γίνει στις 14 Μαΐου στη Μόσχα και θα ανταγωνιστεί πολλές χώρες του ανατολικού μπλοκ. Στο ίδιο γκρουπ θα συμμετάσχουν η Κύπρος και η Αλβανία, παρά το γεγονός ότι πέρυσι κάτι τέτοιο είχε αποκλειστεί από τους κανονισμούς… Οι υπόλοιπες χώρες είναι:

Αζερμπαϊτζάν, Λετονία, Ουκρανία, Λιθουανία, Εσθονία από τις χώρες τις Βαλτικής που δε μας «παίζουν», Δανία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ιρλανδία, Σλοβακία, Μολδαβία, Κροατία, Σερβία, Ολλανδία, Σλοβενία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 16 Μαΐου είναι ο μεγάλος τελικός στη Μόσχα και ελπίζουμε να είμαστε και… εμείς εκεί. Ευχόμαστε ο Σάκης να τους γοητεύσει όλους και να περάσει στον τελικό.

Στις 18 Φεβρουαρίου όμως, είναι ο ελληνικός τελικός, η βραδιά που θα αποφασίσουν οι Έλληνες με ποιο τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει φέτος ο Σάκης στη Γιουροβίζιον.

Ο τραγουδιστής έχει πολύ άγχος, αλλά είναι αισιόδοξος. Άλλωστε, κοντά του στις 14 Μαΐου, στη Μόσχα, θα έχει και τις γυναίκες της ζωής του. Η Κάτια Ζυγούλη και η κόρη του, θα είναι μαζί του και θα του δίνουν δύναμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελλάδα… καλή επιτυχία!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης