Δύο Παλαιστίνιοι πολίτες, εκ των οποίων η μία έγκυος γυναίκα, τραυματίσθηκαν σήμερα τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια δύο ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, ανάφεραν αυτόπτες μάρτυρες και ιατρικές πηγές της περιοχής.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων, μία από τις επιθέσεις πραγματοποιήθηκε εναντίον ενός εργοστασίου παρασκευής πλαστικών, στην ανατολική πλευρά της Λωρίδας της Γάζας, προκαλώντας τον τραυματισμό των πολιτών που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα σε γειτονικό σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δεύτερη επίθεση, το ισραηλινό αεροσκάφος πυροδότησε πύραυλο εναντίον μίας ομάδας παραστρατιωτικών, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, χωρίς όμως να αναφερθούν απώλειες.

Οι επιχειρήσεις της ισραηλινής αεροπορίας αποτέλεσαν την απάντηση σε χτυπήματα παλαιστινιακών παραστρατιωτικών ομάδων με τρεις αυτοσχέδιες ρουκέτες κατά στόχων μέσα στο έδαφος του Ισραήλ, δήλωσε ισραηλινός εκπρόσωπος.

Από τις 16 Μαρτίου όταν και ξέσπασε το νέο κύμα βίας στην περιοχή, 19 Παλαιστίνιοι έχουν χάσει τη ζωή τους εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν πολίτες, θύματα της αντιπαράθεσης των Ισραηλινών με τις ομάδες των παραστρατιωτικών στη Λωρίδας της Γάζας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης