Η διεθνής Ομάδα Επαφής για τη Λιβύη θα συναντηθεί στην πρωτεύουσα του Κατάρ, την Ντόχα την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ουίλιαμ Χέιγκ.

Μιλώντας ενώπιον του κοινοβουλίου, ο κ. Χέιγκ σημείωσε ακόμη ότι θα ενθαρρύνει τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Μούσα Κούσα να συνεργαστεί με τις αρχές για την διερεύνηση της βομβιστικής επίθεσης του Λόκερμπι του 1998.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η πρώτη συνάντηση της ομάδας επαφής για την Λιβύη θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στην Ντόχα, πρωτεύουσα του Κατάρ και θα συμμετάσχω» δήλωσε ο Βρετανός υπουργός.

Η συνάντηση αυτή θα επιτρέψει τη συνέχιση του έργου «που ξεκινήσαμε στην διάσκεψη του Λονδίνου, την προηγούμενη Τρίτη, κατά την διάρκεια της οποίας αυτή η ομάδα δεσμεύθηκε επίσημα στον σκοπό της διατήρησης της διεθνούς συνοχής και της συγκέντρωσης ενός μεγάλου αριθμού χωρών που επιθυμούν να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τη Λιβύη», πρόσθεσε.

Ωστόσο, το υπουργείο Εξωτερικών δεν ήταν σε θέση να αναφέρει την ακριβή ημερομηνία της συνάντησης, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης