Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Ράφικ Τζιμπούρ επιτέθηκε στον Νάτσο Σκόκο και με κουτουλιά του προκάλεσε ελαφριάς μορφής ρινική κάκωση. Το επεισόδιο έληξε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να μπαίνει στη μέση για να τους χωρίσει.

Την ώρα της προπόνησης, ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός της ΑΕΚ έκανε ένα λάθος, γεγονός που εκνεύρισε τον Σκόκο, ο οποίος του μίλησε σε πολύ έντονο ύφος. Ο Τζιμπούρ φανερά ενοχλημένος κατευθύνθηκε προς το μέρος του Αργεντινού και τον χτύπησε με κουτουλιά. Οι Αλεξόπουλος, Κυργιάκος και Εντίνιο έτρεξαν να χωρίσουν τους δύο παίκτες, ενώ ο Εντίνιο, που δέχτηκε και κάποιες… μπουνιές, μίλησε με άσχημο τρόπο στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νάτσο Σκόκο μεταφέρθηκε στο γραφείο του γιατρού της ομάδας, κ. Πανταζή, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ελαφράς μορφής ρινική κάκωση.  

Στο τέλος της προπόνησης οι… πρωταγωνιστές του επεισοδίου έδωσαν εξηγήσεις και ζήτησαν συγνώμη, με αποτέλεσμα το ζήτημα να τελειώσει. Τιμωρία από την ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένεται μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μετά τα πολλά διοικητικά προβλήματα, «χάλασε» και η ηρεμία στα αποδυτήρια της Ένωσης, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να προετοιμάζει την ομάδα, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ τόνισε:

«Μετά το τέλος της προπόνησης, σημειώθηκε ένα επεισόδιο στα αποδυτήρια μεταξύ των ποδοσφαιριστών της ομάδας, Rafik Djebbour και Nacho Scocco.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έδωσαν αμέσως εξηγήσεις  σε εμένα ο οποίος καταδίκασα το επεισόδιο. Ζήτησαν συγγνώμη απο εμένα, ο ένας απο τον άλλον και από την ομάδα για την αναστάτωση που προκάλεσαν.

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η ηρεμία της ομάδας και η συγκέντρωση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Όλα τα υπόλοιπα θα συζητηθούν μετά τον αγώνα της Κυριακής και η σκέψη όλων μας είναι μόνο στο παιχνίδι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης