Η προετοιμασία του κυβερνώντος κόμματος εν’όψει των ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου βρέθηκε στο επίκεντρο της συνεργασίας του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με το γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Ζαγορίτης εξερχόμενος του προεδρικού μεγάρου απάντησε αρνητικά στην ερώτηση, αν είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η εκλογολογία βλάπτει, δεν κάνει καλό στη χώρα, αποπροσανατολίζει τους πολίτες από τα πραγματικά προβλήματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε» σημείωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ.

Σχετικά με τα μπλόκα των αγροτών, ο κ Ζαγορίτης ανέφερε ότι είναι θετικό το ότι φαίνεται να έχουμε εκτόνωση.

«Η πλειοψηφία των αγροτών τηρεί υπεύθυνη στάση και ανοίγει τους δρόμους. Θεωρούμε ότι ο διάλογος είναι το καλύτερο εργαλείο για την επίλυση των προβλημάτων και δεν δημιουργεί πρόβλημα και στις άλλες κοινωνικές ομάδες. Η εξειδίκευση των μέτρων είναι ικανοποιητική», ανέφερε ο Λευτέρης Ζαγορίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ορκίστηκε ο νέος υφυπουργός Εσωτερικών

Ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ορκίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο νέος υφυπουργός Εσωτερικών Κώστας Γκιουλέκας.

Στην τελετή ορκωμοσίας χοροστάτησε ο μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης.

Ο κ Γκιουλέκας είναι υφυπουργός Εσωτερικών με αρμοδιότητα στα θέματα Τύπου και Ενημέρωσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης