Ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος αγωνίζεται στη Μπολόνια είναι το νέο πρόσωπο στις κλήσεις των «λεγεωνάριων» του Ότο Ρεχάγκελ, για το φιλικό ματς της εθνικής ομάδας με την Δανία, που θα διεξαχθεί στις 11 Φεβρουαρίου.

Ενθουσιασμένος με την πρόσκληση που έλαβε από τον Γερμανό τεχνικό, ο Μόρας δήλωσε: «Η κλήση μου στην Εθνική ομάδα ήταν κάτι που ήθελα πολύ ύστερα από τόση προσπάθεια στην καριέρα μου, η οποία δικαιώνεται. Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Από την πλευρά μου, είμαι αποφασισμένος να κάνω τα πάντα για να ικανοποιήσω τον προπονητή μου και να διατηρηθώ για καιρό στην Εθνική ομάδα ως μέλος της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε 10 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται στο εξωτερικό και πρόκειται για τους Τραϊανό Δέλλα (Ανόρθωση), Βαγγέλη Μόρα (Μπολόνια), Αλέξανδρο Τζιόλη (Βέρντερ Βρέμης), Σωκράτη Παπασταθόπουλο (Τζένοα), Κώστα Κατσουράνη (Μπενφίκα), Φάνη Γκέκα (Λεβερκούζεν), Νίκο Λυμπερόπουλο (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Αγγελο Χαριστέα (Νυρεμβέργη), Γιώργο Σαμαρά (Σέλτικ) και Γιώργο Σεϊταρίδη (Ατλέτικο Μαδρίτης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης