Με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Ηρακλής από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Α1 με τον Άρη.

Ο «γηραιός» τιμωρήθηκε παράλληλα και με χρηματικό πρόστιμο, όπως συνέβη και στις περιπτώσεις του ΠΑΟΚ και του Ηλυσιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά:

ΠΑΟΚ

Για ρίψεις αντικειμένων (3 πλαστικά ποτήρια με καφέ) μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και πρόστιμο 500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΜΑΡΟΥΣΙ της 27-3-2011.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

α) για τα υβριστικά συνθήματα περιορισμένης έντασης, πρόστιμο 1.000,00€ και

β) για ρίψεις αντικειμένων κατά των διαιτητών της αναμέτρησης, έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και πρόστιμο 1.800,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ της 27-3-2011.

ΗΡΑΚΛΗΣ

α) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, πρόστιμο 2.200,00€,

β) για επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο τα οποία δεν προκάλεσαν την οριστική διακοπή του αγώνα, ποινή αποκλεισμού (μία (1) αγωνιστική + προσαύξηση μίας (1) αγωνιστικής κατ΄ άρθρο 26) δύο (2) αγωνιστικών ημερών χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) και πρόστιμο (3.300,00€ προσαυξημένο κατά 50% κατ΄ άρθρο 26) 4.950,00€ και

γ) για περιορισμένης έκταση επεισόδια κατά την έννοια του άρθρου 67 παρ. 2 αριθμός η ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) μίας (1) αγωνιστικής, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τoν ΑΡΗ την 26-3-2011.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

1. Επιβάλλει στην ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ για παράπτωμα το οποίο δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας του προπονητή της κ. Γεώργιου Μπαρτζωκα προς τους φιλάθλους της Ε.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΕ, έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΚΑΒΑΛΑ της και

2. Απαλλάσσει τον κ. Γεώργιο Μπαρτζώκα προπονητή της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ από την κατηγορία της λεκτικής λογομαχίας με τους φιλάθλους της ΚΑΒΑΛΑΣ κατά τον ως άνω αγώνα.

ΚΑΒΑΛΑ

Απαλλάσσει την Ε.Κ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΕ από τις διατάξεις του άρθρου 49 που αφορά την αντικατάσταση του ταμπλό, της στεφάνης και των μπασκετών, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ της 27-3-2011.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης