Οι δυνάμεις του Μουαμάρ Καντάφι σκότωσαν την Τρίτη τουλάχιστον 18 ανθρώπους στη Μισράτα, ενώ σήμερα συνεχίζουν τις επιθέσεις εναντίον των εξεγερμένων, όπως δήλωσαν ένας γιατρός που εργάζεται στο νοσοκομείο της πόλης και ένας εκπρόσωπος των εξεγερμένων.

«Η πόλη της Μιζουράτα ήταν και πάλι σήμερα στόχος των δυνάμεων του Καντάφι, που έριξαν οβίδες και ρουκέτες στα τυφλά σε πολλές περιοχές της πόλης» είπε ο εκπρόσωπος των εξεγερμένων, ο οποίος προτίμησε να διατηρηθεί η ανωνυμία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας γιατρός που εργάζεται στο νοσοκομείο της πόλης δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «18 άνθρωποι σκοτώθηκαν την Τρίτη» στην επίθεση που εξαπέλυσαν οι πιστές στον Καντάφι δυνάμεις, ανάμεσά τους και μία τετραμελής οικογένεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το καθεστώς της Λιβύης είχε ανακοινώσει τη Δευτέρα ότι σταματά τις επιθέσεις εναντίον των εξεγερμένων στη Μισράτα, όπου έχει αποκατασταθεί η «ασφάλεια», σύμφωνα με τον Λίβυο υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος όμως δεν διευκρίνισε αν οι φιλοκυβερνητικές δυνάμεις έχουν υπό τον έλεγχό τους την πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης