Αξιωματούχοι της Λιβυκής κυβέρνησης οδήγησαν δημοσιογράφους, τα ξημερώματα σήμερα, σε νοσοκομείο της Τρίπολης προκειμένου να τους δείξουν τα απανθρακωμένα πτώματα, 18 μελών του στρατιωτικού προσωπικού της χώρας αλλά και πολιτών, που όπως υποστηρίζουν αποτελούν τα θύματα της επίθεσης με μαχητικά και πυραύλους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τα αεροπλάνα των συμμαχικών δυνάμεων συνέχισαν τις επιθέσεις για 5η συνεχόμενη νύχτα, χωρίς ωστόσο μέχρι τώρα να έχουν καταφέρει να εμποδίσουν τα τεθωρακισμένα του στρατού του Gaddafi από το να προκαλούν σημαντικά πλήγματα στις θέσεις των ανταρτών στην ανατολική Λιβύη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, μία πολύ ισχυρή έκρηξη ακούστηκε στην πρωτεύουσα της Λιβύης, Τρίπολη με πυκνό καπνό να εμφανίζεται μέσα από εγκαταστάσεις στρατιωτικής βάσης, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

«Ακούσαμε μια ακόμα έκρηξη, μόλις τώρα. Βλέπουμε να υψώνεται καπνός. Υπάρχουν άνθρωποι, που έχουν βγει στις ταράτσες των κτηρίων. Μάλλον πρόκειται για μία περιοχή με στρατιωτικές εγκαταστάσεις, κοντά στη σχολή των μηχανικών, στην περιοχή Ταούρα», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Παράλληλα, στις 06:30 ώρα Ελλάδας σήμερα το πρωί, ακούστηκαν πυρά της αντιαεροπορικής άμυνας και ισχυρές εκρήξεις στην Τρίπολη, έκτη ημέρα των συμμαχικών επιθέσεων εναντίον της Λιβύης, όπως ανέφερε ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης