Ο Άκης Πετρετζίκης, ο μεγάλος νικητής του «Master Chef», μιλάει για τον έρωτα, το στυλ και για τα τατουάζ του, τα οποία δεν είναι καθόλου τυχαία…

Πιστεύεις ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπορεί να συμβάλει ένα καλομαγειρεμένο και νόστιμο φαγητό, αλλά σίγουρα δεν είναι το παν».

Αλήθεια, πώς σου αρέσει συνήθως να φλερτάρεις;

«Καταρχήν, το πιο βασικό είναι να κάνει πάντα ο άντρας το πρώτο βήμα. Πιστεύω ότι όταν μία κοπέλα στην «πέφτει», χάνεται όλη η φάση. Δεν μπορεί να στηριχτεί εκεί μία σχέση – πολύ δύσκολα. Αν είναι για one night stand, ναι. Αλλά σχέση με τη γυναίκα-κυνηγό δεν γίνεται! Αν αφήσουμε τον πρώτο λόγο στις γυναίκες, την πατήσαμε!»

Δεν αισθάνεσαι σέξι και ωραίος, όπως κάποιες γυναίκες λένε για σένα;

«Όχι βέβαια! Είμαι απλός τύπος.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι είναι αυτό που πιστεύεις ότι κάνει σήμερα τις γυναίκες να δείχνουν σέξι;

«Καταρχήν, όταν βλέπουμε έναν άν θρωπο για πρώτη φορά, τον κρίνουμε από την εξωτερική του εμφάνιση. Αμέσως μετά προχωράμε και στα υπόλοιπα. Ωστόσο, αυτό που πραγματικά μπορεί να σε κρατήσει σε μία γυναίκα είναι ο χαρακτήρας της και το «πακέτο» που έχει. Δηλαδή από μία γυναίκα περιμένεις να τα έχει όλα: Θέλεις να είναι και μαγκάκι –όταν όμως πρέπει να είναι–, να είναι ευαίσθητη, να έχει θηλυκότητα και να είναι, πάνω απ όλα, γυναίκα.»

Σου έχει τύχει ποτέ να ερωτευτείς κεραυνοβόλα;

«Ναι. Και οι τρεις μεγάλες σχέσεις που έχω κάνει ήταν κεραυνοβόλοι και μεγάλοι έρωτες.
Ποιο είναι το προσωπικό σου στυλ στο ντύσιμο; Μου αρέσει να ντύνομαι όσο πιο χύμα γίνεται, όχι όμως για να το παίξω χύμα. Ωστόσο μου αρέσει και μία στις τόσες να ντυθώ καλά και να βγω έξω.»

Δεν είσαι από τους άντρες που ακολουθούν τους κανόνες της μόδας;

«Μα δεν υπάρχουν κανόνες στη μόδα! Μόδα είναι να φοράς ό,τι σου αρέσει και ό,τι σου ταιριάζει. Δηλαδή, αν μια χρονιά όλοι φοράνε καρό, θα πρέπει να φορέσω κι εγώ; Αποκλείεται! Μπορεί όλες οι βιτρίνες να έχουν μία συγκεκριμένη γκάμα ρούχων κι εμένα να μου αρέσει ένα μπλουζάκι τέρμα πίσω, το οποίο να είναι από την προπέρσινη σεζόν. Εμ, εκείνο θα πάρω».

Πόση ώρα κάθεσαι μπροστά στον καθρέφτη πριν βγεις από το σπίτι;

«Καθόλου. Ντύνομαι με οτιδήποτε βρω μπροστά μου και φεύγω».

Τα τατουάζ που έχεις στο σώμα σου συμβολίζουν κάτι;

«Ναι, κάθε τατουάζ συμβολίζει και από κάτι. Αν, για παράδειγμα, κάποια στιγμή στο μέλλον κάνω τα παιδιά μου, δεν υπάρχει περίπτωση να μη γράψω τα ονόματά τους στο σώμα μου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης