ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΡΕΣ» ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ

ΜΥΣΤΗΡΙΟΙ ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ…

ΤΑ ΚΟΥΙΖ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφεντικό… πιάσε μια σουμάδα (αν και τελευταίως για λίγο κόκκινο κρασάκι δε θα έλεγα όχι… διέρχομαι την περίοδο των ανθυγιεινών βλέπεις). Τι έγραφα χτες στο κουιζάκι; Το κανάλι, στο οποίο έγινε σύσκεψη προγράμματος είναι ο ΑΝΤ1. (Δευτέρες το κάνουνε στο Μαρούσι συνήθως)

Λοιπόοον… Επειδή έχουν ακουστεί και γραφεί πολλά για φερόμενες ξανθιές και μπρούσκες, που κατευθύνονται στο πλατό του «Πρωινού Καφέ», για να του χαρίσουν τις χαμένες μονάδες τηλεθέασης, επειδή έχει ακουστεί το όνομα της Σμαράγδας Καρύδη, της Ζέτας Μακρυπούλια, της Ευγενίας Μανωλίδου, της Έμυς Λιβανίου, αλλά και των κυρίων Χρήστου Φερεντίνου και Γιάννη Μαρακάκη. (Γενικώς έχουν ακουστεί και γραφεί πολλά)… σύμφωνα με το ρεπορτάζ που κάναμε… καταλήξαμε ότι ο ΑΝΤ1 στηρίζει τα παιδιά του.

Το δίδυμο ΖΑΡΙΦΗ – ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ, θα παραμείνει στις επάλξεις, όοοοολη τη φετινή σεζόν και θα παλέψει με την πρόκληση που του προσφέρθηκε από το κανάλι.

Καταρχάς, εγώ το βρίσκω αυτό πολύ γενναίο από πλευράς σταθμού. Μπράβο που ένα κανάλι, το οποίο «γέννησε» τον «Πρωινό Καφέ», επιμένει σε επιλογή εναλλακτικού μοντέλου με δύο νέα παιδιά που έχουν ακούσει τα χίλια μύρια.

Η πρόθεση του καναλιού λοιπόν είναι να στηρίξει την προσπάθειά τους, να επιμείνει σε ενίσχυση της θεματολογίας της εκπομπής και να περιμένει, ρισκάροντας σε τηλεθέαση να αφυπνίσει το ταλέντο, το οποίο πιστεύει ότι διαθέτουν οι συγκεκριμένοι παρουσιαστές. 

Τώρα… θα ήθελα πραγματικά κάποιος σοβαρά να απαντήσει, γιατί η Σμαράγδα Καρύδη ή η Ζέτα Μακρυπούλια ή ο Χρήστος Φερεντίνος ή ο Γιάννης Μαρακάκης, να ήθελαν να βάλουν το κεφάλι τους στη «λαιμητόμο» της πρωινής αναμέτρησης, μεσούσης της σεζόν και έχοντας 1.052 δουλειές ο καθένας; Κανέναν απολύτως λόγο δεν έχουν οι συγκεκριμένοι. Λεφτά βγάζουν από τις άλλες τους δουλειές,  φήμη έχουν χορτάσει… άρα η Κατερίνα και ο Νίκος, θα το πάνε το καράβι μέχρι… να το δέσουν κάπου.

Η ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ τώρα. Ομολογουμένως, φέτος, είναι άτυχη με την τηλεθέαση. Την παρακολουθούσα την Κυριακή. Είχε καλεσμένο εκείνον τον απίστευτο «ανθρωποδιώχτη» γιατρό – πρωταγωνιστή τσόντας… Μα τώρα πείτε μου, ποιος θα είναι τόσο «χαπακωμένος» πρωινιάτικα, που να κάτσει να δει έναν καραφλό, που μοιάζει με «δωσίλογο λαδέμπορα»… να μιλάει για σεξ και μάλιστα από τη θέση του πρωταγωνιστή;;; Δηλαδή, αν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στο συγκεκριμένο και τη στολή μπατσίνας που έχει η Πετρούλα στο ντουλάπι, το κάνεις καλύτερα ή με το ντουλάπι ή με την «μπατσίνα»… Ο συγκεκριμένος πάντως αφεντικό, είναι ντιπ «ξεκαβλέξ» (σόρυ για το «μπιπ»)… αλλά εμείς μία φορά τον βγάλαμε λινκ για πέντε λεφτά και μέχρι τώρα εκείνα τα πέντε τα ψάχνουμε… Μου τον είχανε λοιπόν «στασίδι» στην Αλιμπέρτη μία ώρα… Τι να σου σηκώσει τα νούμερα; Αυτός παλεύει, ακόμη και στην ταινία που την είδανε κάποιοι συνάδελφοι, να σηκωθεί μόνος του… Πα! πα! πα… Ε, με τούτα και με τα άλλα… τι έλεγα…α…! για τη Σοφία… Λοιπόν, καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί από πλευράς σταθμού για την τύχη του Σαββατοκύριακου την επόμενη σεζόν. Αυτό πάντως που ισχύει ως ρεπορτάζ, είναι ότι η ίδια η Σοφία, μάλλον θα προτιμούσε από την επόμενη χρονιά να μη σηκώνεται το χάραμα τα Σαββατοκύριακα.  

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ «ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ»;

Πιθανόν να παραχθεί, πιθανόν και όχι… Τις επόμενες 15 μέρες, η παραγωγή θα εκτιμήσει τις συμμετοχές και θα αποφασίσει.

Συμπέρασμα. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα μπικικίνια. Μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, πρέπει όλα τα τμήματα να έχουν καταθέσει το μπάτζετ για την επόμενη χρονιά. Θα εκτιμηθούν τα κόστη, θα αποφασισθεί η στρατηγική επικοινωνίας και αργότερααα… θα ληφθούν αποφάσεις για αλλαγές σε πρόσωπα και σε παραγωγές. 

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ Ο ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ

Αφορμή λαμβάνω εκ της δημοσιεύσεως στο περιοδικό «Π», της Κύπρου, του αρραβώνα που έκανε ο Γιαννάκης Παπαμιχαήλ με τη Χριστίνα (σύμφωνα πάντα με το περιοδικό και τη Ρούλα Κουσκουρή, η οποία και μας μετέφερε με λεπτομέρειες τις φάσεις του γεγονότος που έγινε στη Μεγαλόνησο, σε σημείο που να νομίζω ότι έχει φτιάξει τους μπεζέδες για τα καλορίζικα)

Αυτό λοιπόν με τον αρραβώνα, δεν το καταλαβαίνω… Είναι ένα έθιμο που κάποτε είχε το λόγο του να υπάρχει… Θες αγάπη μου να παντρευτείς; Πήγαινε κατευθείαν στο παρασύνθημα… Θες να το μάθει ο ντουνιάς; Βγάλε μια ανακοίνωση στο φέις μπουκ, στείλε ένα μήνυμα στο Λιμνιό… (δυο λέξεις δηλαδή, θα σου το κάνει… το στόρυ ο Λιμνιός… αλα – Φώσκολο)…

Δηλαδή… αφεντικό, φαντάζεσαι; Να σου τηλεφωνήσω κάποια στιγμή και να σου πω εγώ ότι… αρραβωνιάστηκα και κερνάω λουκούμια… Πώς θα αντιδράσεις αλήθεια;… Θα το δεις με συμπάθεια, θα μου πάρεις μαξιλαροθήκες δώρο, θα με πας στα μπουζούκια, θα με καλέσεις σε τετ–α-τετ, τι;;;

ΤΑ ΚΟΥΙΖ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ…

ΚΟΥΙΖ 1

Ποια γνωστή παρουσιάστρια έκανε άσεμνες χειρονομίες σε γνωστό δημοσιογράφο, όταν συναντήθηκαν τα βλέμματά τους στο κέντρο όπου τραγουδάει ο Σάκης Ρουβάς; (Μια κυρία ποτέ δε συμπεριφέρεται έτσι, ακόμη και αν προκληθεί)

ΚΟΥΙΖ 2

Ποιο γνωστό ζευγάρι από το χώρο της σόου–μπιζ έχει «βγάλει» όνομα για τα καβούρια που έχει στην τσέπη; Το καλοκαίρι έμαθα από φίλους Μυκονιάτες, ότι τους βλέπανε να θέλουν να μπουν σε μαγαζιά και… ρίχνανε αλάτι χοντρό στο πέρασμά τους. Το ίδιο όμως συμβαίνει και στα μαγαζιά της Αθήνας. Είναι βλέπετε και διάσημοι και τσαμπατζήδες.

ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ;

Πού είναι «η Παρέα με τον Αντρέα»;… Όχι, δεν μπορώ να πω ότι είναι ακόμη νωρίς. Απλά είναι λάθος να μην κάνει ο Αντρέας αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Το είχα ξαναγράψει, όπως είχα ξαναγράψει ότι η συγκεκριμένη ζώνη είναι πολύ… ιδιαίτερη. Δεν κάνω την «ξερόλα»… σιγά. Απλώς την «έχω δουλέψει» τη συγκεκριμένη ζώνη, πριν πάει η Κορομηλά. Ξέρεις, αφεντικό, με τι νούμερα είχα ξεκινήσει τότε; (Τα θυμάται και η Λογοθέτου και ο Μαλέλης)… Ξεκινήσαμε με 16άρια και 15άρια… φάγαμε ξύλο από τον ανταγωνισμό και πιάναμε 10άρι και το γυρίσαμε, για να σταθούμε σε «σκληρό ροκ»… Βγάλαμε με τη Γιαχνάκη, το θέμα τότε της κακοποίησης των παιδιών… τιγκάραμε στις τηλεφωνικές καταγγελίες… και επιβιώσαμε μέχρι το τέλος εκείνης της χρονιάς με διψήφια. Μετά ο Λιάτσος πρότεινε να πάρει τη ζώνη η Ρούλα. Φύγαμε εμείς, πήγε η Ρούλα και… τη συνέχεια τη γνωρίζετε… Λοιπόν… αν ο Αντρέας δεν το γυρίσει όσο είναι καιρός… θα συνεχίσει να κινείται στους παραδοσιακούς αριθμούς τηλεθέασης που είχε το STAR, στη συγκεκριμένη διακεκαυμένη ζώνη.                                         

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης