Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό ο Αριέλ Ιμπαγάσα, με δηλώσεις του, στο περιθώριο εκδήλωσης χορηγού των Πειραιωτών στο Πασαλιμάνι.

Ο Αργεντινός άσος, ο οποίος έβγαλε φωτογραφίες και υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα στον κόσμο, που έδωσε το παρών στην εκδήλωση, μίλησε για το θρίαμβο (νίκη με 6-0) απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ στάθηκε στη μεγάλη αγάπη που τρέφουν προς το πρόσωπό του οι φίλοι των «ερυθρόλευκων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εμείς δικαίως κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το πανηγυρίσαμε με τον κόσμο, που το ήθελε πάρα πολύ» τόνισε αρχικά ο 34χρονος άσος, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για το ματς με την ΑΕΚ: «Ήταν καθοριστικό το ματς με την ΑΕΚ. Παίξαμε φανταστικά, νικήσαμε με μεγάλο σκορ».

Εν συνεχεία αναφερόμενος στα τρία τελευταία ματς της σεζόν είπε ότι «τώρα στα τρία παιχνίδια που απομένουν πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όσο και τους οπαδούς γιατί με αγκάλιασαν και με αγάπησαν. Μετά από τόσα χρόνια στην Ισπανία, ήταν κάτι διαφορετικό για μένα το να έρθω στην Ελλάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιλογή μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης