Με προορισμό την Ισπανία και τη Βαρκελώνη η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε σήμερα, αφού αύριο και την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στις πρώτες αναμετρήσεις για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Πριν την αναχώρηση ο Κώστας Καϊμακόγλου τόνισε ότι τα πράγματα είναι οριακά και ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να μιλήσει με πράξεις μέσα στο γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα ψέματα έχουν τελειώσει. Δεν υπάρχει γυρισμός. Παίζουμε όλη τη χρονιά για να φτάσουμε εδώ και τώρα θα προσπαθήσουμε να πάμε στο φάιναλ φορ. Το πιο σημαντικό ταξίδι μας είναι αυτό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να γυρίσουμε με τουλάχιστον μία νίκη από τη Βαρκελώνη. Όταν έχεις το μειονέκτημα και παίζεις απέναντι στην Μπαρτσελόνα και, παρότι δεν έχει τη δύναμη την περσινή και ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς, είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, αυτόματα χρίζεται το φαβορί, καθώς έχει και το φάιναλ φορ στην έδρα της», είπε ο Καϊμακόγλου και συνέχισε:

«Εμείς ως αουτσάιντερ έχουμε πολύ λιγότερο άγχος. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Πρέπει να μιλήσουμε με πράξεις. Να έχουμε υπομονή, να κάνουμε αυτά που έχουμε πει μεταξύ μας και θα δείξουμε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης