Πόσες φορές έχετε μαλώσει με το σύντροφό σας για ασήμαντη αφορμή; Πόσες φορές έχετε στενοχωρηθεί γιατί ο εγωισμός του δεν τον αφήνει να παραδεχτεί ότι έχει κάνει λάθος; Ενώ εσείς είστε η ναζιάρα «γούτσου-γούτσου» που τρέχετε αμέσως κοντά του με ένα, «έλα τώρα αγάπη μου…» ή «δεν έκανα και τίποτα» ή «ε, μην μου πεις ότι δεν έχω δίκιο;» Και όλα αυτά τα γατίσια για να πάρετε την παρακάτω φράση, «άσε με τώρα σε παρακαλώ, δεν έχω καμία όρεξη να το συζητήσω.»

Άραγε γιατί εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο επιρρεπείς στο να στενοχωριόμαστε με το παραμικρό σε έναν τσακωμό και δεν σκεφτόμαστε ποτέ εγωιστικά, εκτός και αν ο καλός μας, μας προκαλέσει…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ίσως γιατί εμείς ξεκινάμε πρώτες μία γλυκιά γκρίνια που μπορεί να εξελιχθεί σε μικρό ή μεγάλο τσακωμό και καταλαβαίνουμε το μικρό ανεπαίσθητο λαθάκι μας. Οι άντρες όμως δεν κάνουν πίσω. Όταν νευριάσουν, πάει και τελείωσε, ποια γλυκόλογα, ποιες αγκαλίτσες, ποια φιλάκια και ποια χαδάκια… Ο εγωισμός είναι μία αντρική υπόθεση γι’ αυτούς.

Εμείς μάλλον πρέπει να κάνουμε τις «κότες» εκτός και αν έχουμε το σθένος να το συνεχίσουμε. Χωρίς βέβαια να το φτάσουμε στα άκρα. Δεν θα πιαστούμε και στα χέρια, είπαμε κυρίες!!! Τους αφήνουμε να ηρεμήσουν και μετά είναι όλα μέλι γάλα. Ας περάσει και μια μέρα, δεν τρέχει τίποτα. Μπορεί να νευριάσουμε, να στενοχωρηθούμε αλλά η μικρή διένεξη θα περάσει. Βάλτε τα «καλά» σας και ξεκινήστε τα γλυκόλογα. Αυτό θα πιάσει σίγουρα. Δώστε του μια πρόσκληση για ένα δείπνο τετ α τετ υπό το φως των κεριών και με ρομαντική μουσική, φτιάξτε του την διάθεση. 

Αν δεν πιάσει και αυτό, τότε τί να σας πω, αλλάξτε άντρα. Είπαμε δεν θα πιαστούμε και κορόιδα, τον αγαπάμε, τον λατρεύουμε, αλλά έχουμε και αξιοπρέπεια. Κάντε τον να καταλάβει το λάθος του και να γυρίσει ικετεύοντας με δωράκια στην αγκαλιά του… Έτσι θα βγούμε και κερδισμένες!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης