Χρηματικά πρόστιμα επιβλήθηκαν σε τέσσερις ΚΑΕ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους. Τα πρόστιμα που είναι συνολικού ύψους 2.300 ευρώ είναι το Μαρούσι, ο Πανελλήνιος, το Περιστέρι και ο Ηλυσιακός.

Στο Μαρούσι:

Για το υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, για το οποίο όμως οι διαιτητές της αναμέτρησης εσφαλμένα δεν εφάρμοσαν, ως όφειλαν το άρθρο 27 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού, πρόστιμο 500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ της 9-3-2011.

Στον Πανελλήνιο:

α) για τα υβριστικά συνθήματα περιορισμένης έντασης, πρόστιμο 500,00€ και
β) για παράπτωμα από τους οπαδούς της ομάδας που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας, πρόστιμο 500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΜΑΡΟΥΣΙ της 9-3-2011.

Στο Περιστέρι:

α) Απαλλάσσει την Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΕ από τις κυρώσεις των διατάξεων του άρθρου 37 περί μη καταβολής των αμοιβών διαιτητών, κριτών-σημειωτών, τεχνικών παρατηρητών, παρατηρητών διαιτησίας, εκκαθαριστών κ.λ.π., κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ της 9-3-2011 και
β) Επιβάλλει στην Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΕ για τη ρίψη μιας πλαστικής φιάλης νερού και 10 κορδελών ταμειακών μηχανών χωρίς περαιτέρω συνέπειες, πρόστιμο 200,00€, για τον ως άνω αγώνα.

Στον Ηλυσιακό:

α) για το υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, για το οποίο όμως οι διαιτητές της αναμέτρησης εσφαλμένα δεν εφάρμοσαν, ως όφειλαν το άρθρο 27 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού, πρόστιμο 600,00€και
β) για τις ρίψεις κορδελών ταμειακής μηχανής, στον αγωνιστικό χώρο, ποινή έγγραφης σύστασης με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΙΚΑΡΟ της 9-3-2011.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης