Δίωρη περίπου συνάντηση με εκπροσώπους του ΓΣ Ηρακλής και φιλάθλους της ομάδας είχαν απόψε στο Ιβανώφειο, όπως το προγραμμάτισαν από τη Δευτέρα (14/3), οι διοικούντες την ΚΑΕ Ηρακλής.

Επαφή που είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και στην οποία κλήθηκε να παραστεί και ο Γιώργος Γαλανός, αλλά ο τελευταίος δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι Κυανόλευκοι γνωστοποίησαν εγγράφως τι έγινε στη διάρκειά της.

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (15/3) , στο Ιβανώφειο, η συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα της ΚΑΕ Ηρακλής με εκπροσώπους της διοίκησης του Γυμναστικού Συλλόγου (κ.κ. Μανωλόπουλος, Τζήμας, Αρτοποιός) και φιλάθλων της ομάδας.

Σε αυτήν δεν παραβρέθηκε ο κ. Γ. Γαλανός για να παραθέσει στοιχεία σχετικά με όσα υποστήριξε πρόσφατα με γραπτή δήλωσή του. Η ενημέρωση έγινε προς τους παρευρισκόμενους από τη διοίκηση της Κ.Α.Ε. και του Γ.Σ.. Σε αυτήν τονίστηκε ότι η οικονομική βοήθεια του κ. Γαλανού προς την Κ.Α.Ε. Ηρακλής είναι απειροελάχιστη σύμφωνα με αυτά που έχει δηλώσει και έχει συμφωνήσει με τον Γ.Σ. και την Κ.Α.Ε.. Ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Ηρακλής κ. Μάκης Σαρλής αντέκρουσε παράγραφο προς παράγραφο κάθε στοιχείο το οποίο υποστηρίζει γραπτώς ο κ. Γαλανός, με στοιχεία από το λογιστήριο της εταιρίας και του Γ.Σ.. Θα επαναληφθεί νέα συνάντηση τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, όπου ο κ. Γαλανός δήλωσε ότι θα παραβρεθεί και η Κ.Α.Ε. εκφράζει την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα κάνει πράξη τα λεγόμενα του», ανέφερε το σχετικό κείμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης