Στις προσπάθειες που έκαναν οι τεχνικοί της ΔΕΗ κατά την πρόσφατη κακοκαιρία για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης αναφέρεται η ΓΕΝΟΠ σε αποψινή ανακοίνωση, επισημαίνοντας ότι κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την επισκευή των βλαβών στον ελάχιστο δυνατό χρόνο υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με τη ΓΕΝΟΠ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας οι εργαζόμενοι εργάζονταν συνεχώς ( με μείον 14 βαθμούς Κελσίου την Καθαρή Δευτέρα ) τροφοδοτώντας τις μονάδες προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα.

-Στην Κάρυστο, τα συνεργεία τεχνικών-εναεριτών της ΔΕΗ εργάζονταν κάτω από δύσκολες συνθήκες ( άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ, χαμηλές θερμοκρασίες ) για την αποκατάσταση των τριών πυλώνων (και των γραμμών ) που καταστράφηκαν από την κακοκαιρία με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση στην Άνδρο και στην Τήνο.

-Στο Πήλιο, τα συνεργεία κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες και σε εξαιρετικά δύσβατη περιοχή, εργάζονταν για την κατασκευή νέου πυλώνα στη θέση Δράκεια, στη θέση εκείνου που υπέστη σοβαρές ζημιές και είχε ως αποτέλεσμα τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στα νησιά των Σποράδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΓΕΝΟΠ κοινοποίησε επίσης φωτογραφίες από τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία στο δίκτυο και τις εργασίες αποκατάστασης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης