Ποιος είπε ότι στο αεροδρόμιο πάμε ατημέλητες και δεν προσέχουμε το στυλ μας; Ακόμα και στις αίθουσες αναχωρήσεων το ντύσιμό μας πρέπει να είναι προσεγμένο και μοντέρνο. Μπορείτε να «κλέψετε» ιδέες από τις ενδυματολογικές προτιμήσεις των σταρ και να κάνετε εντυπωσιακές εμφανίσεις από…αέρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Floral φόρεμα

Με ένα ανοιξιάτικο λουλουδάτο φόρεμα εμφανίστηκε πρόσφατα η Αυστραλή τραγουδίστρια Κάιλι Μινόγκ στο αεροδρόμιο του Σίδνεϋ, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα στο χρώμα του σάπιου μήλου και μεγάλη ασημί τσάντα.

Το συγκεκριμένο στυλ μπορείτε να το υιοθετήσετε όλες, καθώς το φόρεμα κολακεύει όλους τους τύπους γυναικών και όλες τις σιλουέτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πασμίνα

Pencil τζιν, στενό εφαρμοστό σακάκι, μπότες και τσάντα στην ίδια απόχρωση του καφέ επέλεξε η γνωστή ηθοποιός Αν Χάθαουεϊ. Την τελική πινελιά στο ντύσιμο προσθέτει η πασμίνα με κρόσσια που έχει δέσει στο λαιμό.

Πουλόβερ 

Αν δεν θέλετε με τίποτα να αποχωριστείτε το ζεστό σας πουλοβεράκι ούτε στο αεροπλάνο, τότε υιοθετήστε το look της Τζέσικα Σίμπσον, η οποία επέλεξε μακρύ πράσινο πουλόβερ το οποίο συνδύασε με γούνινες μπότες και τεράστιες επώνυμες τσάντες.

Ψηλοτάκουνες μπότες

Η Βικτόρια Μπέκαμ, λάτρης των ψηλοτάκουνων παπουτσιών, διδάσκει στυλ ακόμα και στο αεροδρόμιο. Αν σας αρέσει κι εσάς το συγκεκριμένο ντύσιμο, φορέστε το κοντό σας παλτουδάκι και τα ψηλοτάκουνα μποτάκια σας και καλό ταξίδι!

Hippie look

Αν αναπολείτε ακόμα τα 70’s και τη «θεία μου τη χίπισσα», φορέστε ένα τζιν «καμπάνα», που φέτος είναι πολύ της μόδας και το μακό μπλουζάκι σας, σαν την Κέιτ Χάντσον. Ολοκληρώστε το σύνολο με oversized τσάντα, κατά προτίμηση μια σε ουδέτερο μπεζ χρώμα όπως αυτή η Jimmy Choo.

Casual 

Αν όλα τα παραπάνω στυλ δεν σας ταιριάζουν, υπάρχει και το casual ντύσιμο όπως αυτό της Κέιτ Ουίνσλετ. Φορέστε το πιο άνετό σας τζιν με μπότες από πάνω και ένα απλό ζακετάκι. Σε αυτήν την περίπτωση, επειδή το ντύσιμό σας είναι αρκετά απλό και καθημερινό, θα δώσετε βάση στην τσάντα που θα κρατήσετε. Πρέπει να είναι εντυπωσιακή για να κάνει την διαφορά. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης