Και όμως γίνεται. Ένας άντρας σε κατάσταση εγκυμοσύνης. Η εφημερίδα News of the World παρουσίασε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα μια σειρά από τις φωτογραφίες του Τόμας Μπίτι στις οποίες διακρίνεται η προχωρημένη εγκυμοσύνη του.

Ο   34χρονος Τόμας είναι στον όγδοο μήνα και σύμφωνα με τα όσα είπε στη βρετανική εφημερίδα θα γεννήσει σε τέσσερις εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μπαμπάς – μαμά Τόμας κατάγεται από το νησιωτικό σύμπλεγμα της Χαβάης και γεννήθηκε γυναίκα με το όνομα Τρέισι Λογκαντίνο.  Κατέκτησε μάλιστα και τον τίτλο Miss Teen Hawaii, το 1989.

Γνωρίστηκε με την Νάνσι και πριν από δέκα χρόνια, επέλεξε να κάνει μερική εγχείριση αλλαγής φύλλου. Αφαίρεσε  το στήθος του, αλλά διατήρησε τα θηλυκά όργανα αναπαραγωγής δηλαδή τις ωοθήκες και τη μήτρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν ο μοναδικός τρόπος να αποκτήσει παιδιά με τη 45χρονη σύντροφο του Νάνσι καθώς αυτή είχε υποβληθεί σε υστερεκτομή.

«Αισθάνομαι φανταστικά. Ανυπομονώ να δω το πρόσωπο του μωρού μου» τονίζει ο Τόμας Μπίτι. «Έχουμε φτιάξει το βρεφικό δωμάτιο. Όλα είναι έτοιμα μέχρι και πάνες έχουμε στην κρεβατοκάμαρά της» τονίζουν και οι δυο που ήδη επέλεξαν το όνομα του μωρού. Όπως λένε με μια φωνή δεν θα σταματήσουν και θα επιχειρήσουν να κάνουν και άλλα παιδιά.

Ο Τόμας που έχει προκαλέσει παγκόσμια διαμάχη για την αποκαλούμενη «αντίστροφη» εγκυμοσύνη δεν είναι η πρώτη φορά που μένει έγκυος.

Αρχικά τα κατάφερε χρησιμοποιώντας σπερματοζωάρια που αγόρασε από τράπεζα σπέρματος . Η διαδικασία όμως δεν ήταν απλή καθώς καμία κλινική γονιμότητας δεν δέχτηκε να βοηθήσει στην εξωσωματική γονιμοποίηση του Τόμας.

Η σύντροφός του τότε προχώρησε σε διαδικασία σπερματέγχυσης στον Τόμας χρησιμοποιώντας μια απλή σύριγγα του εμπορίου σαν αυτές που χρησιμοποιούν οι κτηνίατροι για να ταΐζουν τα μικρά πουλιά.

Η προσπάθεια ήταν επιτυχής, έμεινε έγκυος σε δίδυμα αλλά απέβαλε. Τότε είχε φοβηθεί ότι οι ορμόνες τεστοστερόνης που λάμβανε για να αποκτήσει αντρικά χαρακτηριστικά έφεραν την ευθύνη για την αποτυχία.

Τις σταμάτησε και κόντρα σε κάθε λογική και πιθανότητα έμεινε και πάλι έγκυος. Θα γεννήσει με καισαρική τομή στις 3 Ιουλίου.

(Οι φωτογραφίες είναι από την News of the World).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης