Ο πρώτος αγώνας του Πανελληνίου ΜΧ πραγματοποιήθηκε στην πίστα της περιοχής Πρίνου Τρικάλων.

Τα χιόνια δεν είχαν καλά-καλά λιώσει στα γύρω βουνά κι οι κορυφαίοι Έλληνες motocrossers έδωσαν βροντερό «παρών», γεμίζοντας την μπάρα εκκίνησης σε όλες τις κατηγορίες. Στη ΜΧ1 450cc ο Σ. Γαλατιανός με μια YZF έσπασε το νικηφόρο σερί του Κουζή, που κρατούσε επί δυο συναπτά έτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο οδηγοί μοιράστηκαν νίκες και βαθμούς κι έδειξαν ότι η μάχη του τίτλου θα κριθεί ανάμεσά τους για φέτος. Ακολούθησαν ο επανεμφανιζόμενος Ηλιόπουλος και ο Κρητικός Σκύβαλος, με τον βετεράνο πολυπρωταθλητή Λυρίου και τον τοπικό Τζώρα να συμπληρώνουν τις πιο πίσω θέσεις.

Στην κατηγορία ΜΧ2 250cc, ο Μ. Παναγιωτόπουλος επέστρεψε στις νίκες ύστερα από καιρό πάνω σε ένα YZF, με κυριαρχικό τρόπο κιόλας.

Ο περσινός πρωταθλητής Σ. Κοσμάς παρά τις κακές εκκινήσεις ακολούθησε πιο πίσω, ύστερα από μάχες με τον πολύ ανεβασμένο Δ.Κοντολέτα, με τον οποίο μοιράστηκαν τις θέσεις του βάθρου και τους βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατηγορία ΜΧ3 Open διακρίθηκαν ο Κ. Κουτσοκώστας κι ο Βούλγαρος Masar Kadir, ενώ στην junior ο Μ. Κρητικός, σημειώνοντας εντυπωσιακό γυρολόγιο πάνω στο ΥΖ 85cc του, επικράτησε του Βούλγαρου Michael Ivanov.

Γενικότερα, οι συμμετοχές ήταν πολλές και οι μάχες ήταν πραγματικά δυνατές για όλες τις θέσεις, κάτι που οι θεατές είχαν καιρό να απολαύσουν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης